Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbt isto sportski ribov... uFatiš pa pustiš 🙃🇧🇦
@BulevarZavoda Sve u redu, al što ekavica?
@BulevarZavoda aha dobro onda 👍
Odlican primjer za buduce nasilnike i jos bolji primjer propale drzave i zakona.
Idite tuzioci u pizdu materinu vise sa pustanjem tim. Daj im mjesec dana da izgube posao pa nek onda razmisljaju sta su uradili
Čuj, sad je samo 'verbalni napad'? Malo mu priprijetili i tako 2 sata? 😏
Bilo je za ocekivati s obzirom da advokat Omar ima intimnu vezu sa sudinicom plus sto su podijelili 10000 maraka koliko su dobili da se kriminalci puste ba slobodu. Para vrti gdje burgija neće!
Sto ih nece pustiti kad nista nisu uradili
Imena?
bake je dao zeleno svjetlo za napad na novinare
Koliko lažete i koliko pišete laži i neistine malo vas napadaju.
Treba ukinut sve medije
Kod sestorke sve moze, radi sta hoce sutra si slobodan
Ni sekunde ne oprandavam napadace ali u ovom slucaju dosta propusta Redakcije Radio Sarajeva je napravila,znaju kakvim se odgovornim poslom bave i da dopiru do širi masa i pri tome svemu da se ne obezbjedi osiguranje toga objekta a ne da se talo lahko koje kakvi klošari ušetaju u redakciju vjerum da je to razlog jedna veće plata da stoji čovjek pred vratim ai evo im hladnog tuša da se opamete .
Kad sve pisete dvojezicno, onda ne mozete pisati na cirili - opcinski sud, vec opstinski.
Kod nas nazalost ima jako malo pravih novinara. Nemogu novinari objavljivat imena privedenih, prije nego im se krivica dokaze. Nemogu novinari objavljivat slike ljudi, i optuzivat ih za nesto sto nije dokazano.
Morali su ih pustiti, idu po novu robu u Široki i Mostar LOL
Omar ih brani, naravno da su pusteni na slobodu
Gospodo poostriti kazne za napade na ljude koji obavljaju svoj posao!