Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je predivna i ljudska akcija koja je donijela radost djecacima iz izbjeglickog kampa. Kako jedna lopta i dres mogu obradovati i usreciti!! Ja bih apelovala da neka gradjevinska firma rascisti teren i da im pomogne da dobiju pravi teren za igru. Predivna prica i svaka cast agenicij AA, Eurobicco sto su obradovali djecake. Predivan cin.
Kakva patetika. Ovako samo agencija anadolija može da piše reportaže
traženje sadake, klasična priča iz bosne.
za pohvalu nravno uvjek i licno sam prije par godina bio kod ove djece jezivo je stvarno gdje su te ljude naselili i tako ih samo ostavili nikakve perpektive ali sta mozemo mi obicni smrtnici sad ce izbori sdp i sda se bore na tim opstinama pa ce ih posjetiti sa paketima pred izbore i ponovo za dvije godine i tako u krug
nekim ja tako malo potrebno za srecu..svaka cast na ovome
Lijepa gesta!
Neki od najvećih fudbalera sa ovih prostora su prve fudbalske korake napravili sa kršenja čamac.
Krpenjačama... Čitam svoj komentar i oplakah kakvu glupost napisah.
hahaha mora da se javljaš sa jahte negdje :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)