Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crkni pampersu
kupuju vrijeme.... ne bil crko il se ubio...al bosanci protiv zla se treba borit gordo cvrsto i posteno..ne treba se spustat na njihov primivitizam. Samo pametno i dostojno ! dijelite ljude samo na dobre ili lose...
Seljadija srpska.
Maloumni,mozgovi cetnickih zlocinaca ,odnosno,Koptski kopiladi.
pateticari
Bez obzira na sve moguce uticaje MZ prema Srbiji i Hrvatskoj u uspostavljanju odnosa u regionu a posebno prema BiH koju na koju su sporazumno izvrsili strasnu agresiju i pored sudske presude sestorci i Mladicu, Srbija ne mjenja svoju hegemonisticku politiku koju su cijela MZ vec uocili i sa tog stanovista Mladicu ce se potvrditi dozivotna kazna i u daljem izreci presudu za genocid.
Srbija deklarativno brani Mladica a jasno je da na sud ne mogu imati nikakvog uticaja u cemu prventsveno kampanju baziraju na njegovom zdravlju, a svakome je jasno da mole boga da Mladic ne doceka ziv izricanje drugostepene presude. Ali sud ce vec iz iskustva sa Praljkom kontrolisati ko sta unosi, a posebno ljekari iz Srbije.
krepaj KENJCINO SMRDLJIVA..
Spremaju se za nove lazi majku im genocidnu
Najbolja stvar je sto ako zlocinacko vanago i bude u medjuvremenu krepalo prvostepena presuda postaje pravosnazna tako da se djeneral ne moze nikako iscupati.
JA CIRKUSA IZ rs i smrdije
Nećeš je ni dočekati smrdljiva ubico. ZLOČINCU.
Svejedno vam je, pisli je vi ili ne pisali on će vam riknut prije nego i koncept smislite ... ? ? ?
Po kojem logickom razmisljanju ovi ljudi rade? Halo lik ubijo, porobijo, unistio vise nego iko u Historiji i sad hoce da se protive za osudu. Hajde neka i ovako i onako i dalje truhne u zatvoru 😍👌☺️☺️
Zao mi je ne znam cirilicu nisam je htio uciti u skoli bjezao sa bosanskog kad su to ucili otac me tuko toljagom zbog toga, al nije mi zao!
E nece da more
Zelim mu dug zivot uz najvecu bol i patnju.