Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo razvlače namjerno da umre i da ostane neosuđen... cc
Dunjaluk je kratka vijeka, dobro gledaj šta te čeka. Na Ahiret valja ići, kud će tvoja duša stići? Život će ti brzo proći, na Ahiret treba poći. Tamo neće biti bune, svak će za se svest račune.
patio se jos 300 godina umiro a ne mogo
Njega treba srtpati u ludnicu, ludak 100%..Cin generala mu je upitan, posto to uopste nije bio..Cak sam citao u nekim dokumentima, da nije bio stabilan i da od strane JNA je trebao biti suspendiran.On je bio obicni porucnik, cin pukovnika je dobio u Hrvatskoj, a to je pod upitnikom.Najbolje bi bilo da ga iskoriste u Jagomiru u ludnici, da izvrsavaju testove i pogledaju sta je u stvari greska sa ovim ludakom!
i tvoje je jos malo otkucalo....pripremi se za najpravedniji sud i Najpravednijeg....
Citav osnivacki vrh RS genocidne tvorevine je osudjen za teske zlocine protiv covjecnosti ,genocid, ubijanja, progon i ta tvorevina tj. njihovo cedo sada zivi , kao da su Hitleru sudili a nacisticku Njemcaku (njen teritorij) dali sad Angeli na upravljanje. Historijska nepravda i treba ici ka njenom ukidanju.
kakav heroj,sere u pelene u zatvorskoj celiji
Ovaj Haski tribunal je jedan obicni cirkus..Njemu i svima koji su cinili zlocine ne bitno kome pripadao je trebalo suditi u BiH..Mislim da bi to bilo najispravnije!
Bio osudjen ili ne ko da je to bitno??riknut ce kao zvijer.cerka mu se ubila,on zna da je zlocinac,krio se ko pasce nakon rata ko i turcin KARAdzic...et sto imaju od zivota idioti...do kraja zivota iza resetaka...nije njima lako.... naravno ne treba ni bit.zalosno samo da je ovaj otpad nekima Idol...Ali sto su i oni do odpad..
@bentoverbutt malo sutra.cekaj malo da opet krene a krenut ce.vidjet ces onda da vas je samo ubacio u govna ovaj govnar...
@bentoverbutt nije bitno ko koga voli.ako proucis proslost Pa procitas o nikopoljskoj bitci skontat ces koga turci vole.i nije ni bitno ko koga voli vec lova.ja nisam bosnjak,nisam musliman.mi smo Mogli bez Rat.sad svi zive u strahu a onaj Koji Kaze da se ne boji laze.rat je prljav i nema granica.ne ponovilo se.prizivas Rat jer ga nisi dozivio i bolje da ne dozivis.nije to nista herojsko...sad si tu,sad te nema,tebe,tvojih,prijatelja,....Mali cuvaj se😉
kako je krenulo na onom svijetu ce biti zadnja faza sudjenja ....
Đeneral Pampers, poznatiji pod imenom sratko smradic inece smrdin po nacionalnosti. Krepavo ti majci daBogda a ne mogo da krepas. Da ti se i sin ako Bog da ubije :) za tvog usranog zivota :)
Koja mrznja u textu, zar je vrijedan da ga toliko mrzis i trosis energiju..To jedan obicni klosar koji je dobio cin generala kad je presao iz Hrvatske u Bosnu..Bio je pukovnik, kako je dosao i do tog cina, moze se postaviti pitanje.Namjerno je postavljen i dat mu je cin generala, zato sto je bio sirov..Nije bio u dobrim odnosima ni sa Karadzicem...Covjek je lud 100%
Jel ovaj jos nije krepao.
arogantni,nadmeni,bezobzirni,jednosmjerni titini oficiri uglavnom zavrsavaju kao jade u kanti za ljudsko smece,koja se zove zatvor,bit ce smece zaboravljeno za kratko vrijeme,bosna i hercegovina nikada i nikada nestati nece.
Ovi je smece.da je Bio titin vojnik borio bi se protiv cetnika a ne bi spavao Sa istim....
@tajko jadan, sta si sebi umislio?titin oficir i nije on sam ima ih mnogo ali kada ti ja recem da su cetnici i partizani ista vojska ti nevjerujes.sukob izmedju cetnika i partizana je bio druge prirode.ja tebi i mnogima nisam kriv sto ne smijete da istini u oci pogledate i sto volite zabludu od istine.
Bosnjaci bi trebali biti jos zahvalni Srbima!
veliki covek. covek koji je spasio srebrnicane od odmazde za pocinjeni genocid nad srbima.
Koliko je velik da ce riknut iza resetaka....
@tajko verovatno ce umreti tamo ali njegova dela ce ostati zapamcena. nazalost bosnjaci danas nisu ni svesni njegovih dobrih dela ali mi cemo se postarati da naredne generacije bosnjaka znaju kako je spasavao muslimane.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)