Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesto iskreno, odem na sprske portale blic i slicno i citam komentare 95% komentara je podrska ovom zlocincu. Sinoc gledam RTRS i isto tako velicanje heroja. Iskreno ne mogu da vjerujem da velicaju ubicu, nikada nisu bili u potocarima, nikada nisu pogledali jedan dokumentarac sa druge strane, nikad!!! zato nece nikada saznati istinu jer ne zele da vide istinu!!
Pempas-general hahaha
Je li neko njegovim žrtvama mjerio pritisak?! Smijurija.
Koja jebena kriza s tlakom, svakodnevno imam 150/90 do njegovih 180/80 i više ... A nikoga zaklali nisam i za ničiju smrt odgovoran nisam ... Dat će Bog da on sada DUGO poživi i u miru ćelije razmišlja i svojim djelima ( ako ima čime ) ...!!!
ukinut rs istg trenutka
pempas republika
pempas pempas pempas pempas pempas
e to bi bila pravda
Djaba doživotna ni Bog nemože naše drage vratiti ponovo??!Ali nije samo Ratko niti Srbi ratovali u Bosni gdje smo sad sad samo mi Srbi monstrumi agresori kako se bolan iz Makedonije sa cvijećem povukoše bivša JNA to je monstruoznost i licemjerje??!!
Rale srećo želim ti dug život i sponzora Pampers :D .
pravda donekle zadovoljena,slavlje u Bratuncu za dozivotnu robiju
Dodiku dabogda ti poginula sva porodica
Jos jedan samar klintonovoj politici ...........!
daj te da mu ja izmjerim pritisak
..mogu li se pridruziti u mjerenju?
Tzv. generalnapunio gaće pa sudija nije mogo od smrada nastavit čitati presudu..pa veli nosi govna napolje
HAHA Djenerala maloumnog