Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istina da je od 1990- 1999g. bila tenkovska pljačka Yuge od Triglava do Đevđelije, koja je na prevaru sa JNA smišljena i vođena iz Bgd-a. Ko se tome usprotivio ili zasmetao prošao je kako je prošao. E sad je lova sklonjena na Kipar, Grčku, Rusiju i ko zna gde, pa svako malo delegacije iz Beograda dolaze u Banjaluku, da vide ima li još šta da se unovči. I pitali li iko zašto ode i C.Gora ili od kad svaki pop nosi krunu kao faraon od 5 kg. zlata i dragog kamenja, a ljudi nemaju šta jesti bre.
jesu pog.ani ovi bosnjaci pravoslavne vjeroispovjesti!ne znam ko ima ali ja nemam zivaca genetski izvitoperenim neandtertalcima objasnjavati da su u visokom procentu bol.esni ,jer nije lako ciniti zlo.cine pa se onda upirati da dokazu da su se zrtve same pobile i izma.sakrirale!zato jedno veliko m.r.s,jer ako je sav svijet digao ruke od vas zasto da vas mi pokusavamo napraviti ljudima!?jesmo mi svako zlo cinili koje kazete ali samo sjasite idite u taj vas pak.ao ako vjerujete u njega vise vas niko ne zarezuje!
?"na Markalama 5. februara 1994. poginulo je 66, a ranjeno više od 140 građana"? To moze samo srpska granata, je*es TOMAHAVK koji kosta 100.000 hilada dolara ne moze ni pola od ovoga da obradi.
...SE NIKADA NECE OPRATI OD LAZI I KRVI !!!!!!!!!!!!!
Nije problem da lazu,eto mi lazemo,kazemo Tur.ci su dosli posle Ko.sova a istina je nasa vlas.tela se sama naguz.ila da bi se cuvali od Mad.ara,kazemo PoTuri.ce su nas izdale istina je njihov prodani karakter je bio uvek poznat,nebi ih Srb.ijanci isterali da su valjali. vec kako to mogu kolektivno i jav.no a da se i nepos.tide,toliko iskreno lazu da nemaju sebi ravni
Sto lazu lojavci......Nema vecih lazova na cijeloj planeti.
Srbij.anac,Mad.aronski-isla.mist.a de objasni kako vi kolektivno mozete toliko la.gat ,ozbiljno pitam,ne prov.ociram,ja pocrveni.m i kad "preterujem" a vi nebi mogli istinu reci ni da vam glav.a o tome zavisi,i sto vredas ovog Bos.anca koji se od vas Turs.ki isprdak.ka branio na svojoj zemlji
govno ruzno