Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon sto je stigao iz Hrvatske i preuzeo pobunjenicke trupe vrs i nakon predočena ciljeva i planova u dokumentima, Mladic je doslovno rekao rukovodstvu paratvorevine da ovo sto vi hocete da provedete , ovo je klasicni GENOCID,sbi su ostali bez teksta ...
To je istina. Ali istina je takodjer da je taj isti genocid on i počinio.
Ma jasta brate, opleti po Mladicu i Karadzicu da se zaborave i da ispod tepiha prođu Malina Respirator marifetluci, najgluplji smo narod na planeti zato i nestajemo sa ovih prostora svake godine po 100 hiljada, samo vi prebirajte proslost a buducnost ekonomiju ko hebe, treba bjezati odavde hitrim koracima pa se vi prisjecajte rata i ratnih desavanja
Sta je sa vizama za Saudijce hebo vas Mladic
Gdje si Kusturica novi? Malo si zaboravio kako ti je ovaj čiko naređivao granatiraranje glavnog grada
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Da su muslimani ušli u Banjaluku 1995. napravili bi najveći pokolj u modernoj istoriji. Vi slovo o moralu držite nekome ko vas ne zna.
Gledam im ovaj fotos,gdje su sada ,jedan usran drugi dijeli usrane toilete sa bjelosvjetskom bagrom.Mogli su fino unučiće za ručice pružati im ljubavi , a ne zagorčati živote miliona ljudi . Pogaani ljudske,životinje.E jedino što su za šačicu krezavih bradatih spodoba heroji , neka ih to imponuje i neka im je sa srećom , iskreno želim da žive što duže
prituzilo mi pa sam prdno, kad te pitaju ko je ti reci ne znam
Od kako znam za sebe samo se spominje rat. Rat, rat, rat,rat…. Pusti te narod vise da zivi bolesnici jedni.
Staviti ih u istu čeliju
Zaista se ovdje nakotimo Sumadije u PM. Osjecam se kao na Guci kad dodjem ovdje. Schimicchi banirajte cjelokupnu Srbiju ili cu ja vas banirati iz Favorita!
Da nije bilo Ratka da ustroji našu vojsku, danas ne bi bilo živog Srbina u bejha, ili bi se morali kriti kao pod osmanskom okupacijom. Ovako, pod vodstvom Alahovog poslanika Ratka, smlatili smo Osmanlije i stvorili sebi Republiku u kojoj se samo mi pitamo. Generale hvala ti na svemu, tvoj vojnik!
Mladić i Karadžić su zločinci koji su načinili nepopravljivu nesreću zajedno sa ostalim zločincima iz yugoslavije a ima ih u svim državicama i u svim narodima ali u srbskom narodu najviše . Nesreču su donijeli Bošnjacima, Sbima , Hrvatima , Romima , Jevrejima i svima ostalim. Oni zaslužuju vječni zatvor .
Jel to historija za novu generaciju? Pa svi znaju da su baš svi od mladića svi imali strah. Bio neuravnotežen. A dali mu velike ovlasti... Samo Fidel, Staljin i on.
Bakir nije htio tuzit srbiju za genocid jer nije htio da pravi probleme komsijama,zalaze se za mir i napredak. Zrtve i majke i narod su se slozili s bakirovom odlukom da ne tuzi srbiju za genocid.
Otvoris Sarajevske portale. Kad ono dogodilo se na danasnji dan 1994. Tako ti je kad izgubis rat a nadao si se čitavu Europu uvući u sukob.
Izgubis rat? Rat koji ste jos u SFRJ zapoceli opkoljavajuci Sarajevo sa vise id 1000 artiljerskih cijevi i to uz pomoc na papiru zajednicke armije? Moj Sumadinac, taj rat ste vi zapoceli jos u 1970-tim, a plan za velikacku Srbiju, to traje prije 1914 godine.
Kad je bakir ponistio reviziju tuzbe protiv srbije,za ocekivat je da ce i ovaj proci s blagom kaznom ili nikakvom realno.Ako bosnjake i njihovog lidera ne zanima pravda sto bi tamo nekog desetog zanimalo.Ici ce po tome aha nisi tuzili nema tuzbe garant nema ni genocida
Kakve veze Bakir ima sa ovim mater ti grebem futavu? Nista s njim nemam, ali bogu ste vise dosadili.
Koliko su samo ovi krvnici potrosili non-papera u zatvoru i jos im nije kraj . Ipak ce na kraju entitet RS biti samo PZT, a onda slijedi naplata ratne stete i konacni bankrot -kapitulacija jedne fasisticke ideje -tvorevine. Zivjela RBIH vjecno !
Koja RBIH ona sa mudžahedinima
Ako Bošnjački lider bakir ne smatra da je suditi Srbiji za UZP u BiH bitno, zašto bi i sud u Hagu smatrao da je osuditi Mladića za genocid bitno. Pustajte onda gospodina Mladica,nikog nije briga nit je to uopste bitno po bosnjackim liderima. Sudije su se samo slozile s njima
verovatno jeste imao neki uticaj ali direktni politicki pa bas i nije.zasto nije bio u srb delegaciju u dejtonu.mladic i karadzic se nisu podnosili.ne kazu dzabe turci ne daj boze da se vlasi sloze.par puta je dolazilo i do otvorenih svadja izmedju generala i karadzica.ide se da se presudom mladicu nekako uvuce i srb u tu pricu koja jeste pomagala RS ali druga armija nije presla drinu dok je 95g nekoliko eltnih hrv gardijskih brigada vrsljalo po bh