Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Elektroprivreda je najveći pljačkaš u zemlji. Ako pratite na satu, vidjet ćete da jeftina struja uvijek kasni 20-30 minuta, a skupa urani 5-10 minuta. Zato imaju plate po 5 hiljada i njihove lude babe (službenice) oblače se u Gerry Weberu, pričaju o moralu i zgražavaju se nad sirotinjom. A ti, narode, cuclaj cipelu! P.S. + 30%
ŠTO, DA SE ŠTA NE DOGOVORE. GOTOVI SU ONI. MOGU SE DOGOVARATI DO SUTRA, AL NEMA IM IZAĆ.
ma šta će oni, kad je Srbija ko Nokia sve manja i manja......aahaahaaaaa
Kad prođe parada u Splitu trebali su svratiti do ova dva ratna havera dođu malo sebi,da im dadnu po jednu PILULU za smirenje:)
nijsam iz kuce mako ima vise od mjesec....samo spavam do podne,jedem malo i lezi lezi.....ZNACI TRUHNEM U KUCI.....:SSSSSSSSSSSS
Bas steta;nece mu Rasica prati poganu guzu sto znaci da i dalje seronjica nosi PAMPERS dok je ziv nece mu manjkati:)
Da je (S)EROJ Mladic Rale, to samo vjeruju: beogradske, kalinovicke, paljanske i ostale BUDALE.
samo oboica imaju pristup internetu I TELEFONU IZ SVOJIH SOBA!!!
ne dirajte radovana, bez njeg ja ne mogu, ne dirajte vino da se napijem
cuclajte mi karu
tamburo... fuck... off !
Jesu im mnogo zabranili, polomili su se. Ionako su se njih dvojica najviše mrzili, ovo je samo dodatni luksuz koji imaju obojica.
Ajme mene, bice im tuga golema u AAGU. A uvek se voleli kao pas i macka. Guslari, zagudite im tio, tise, iz prdekane napolje NEMA VISE!!!
Evo :D http://www.sarajevo-x.co m/bih/clanak/110610105 JOŠ JEDAN DOKAZ NAŠE NESPOSOBNOSTI DA VODIMO DRŽAVU ( I OVO POLA) PRODAVAT\' STRUJU, I NA KRAJU BIT\' NA GIBITKU... E TO MOGU SAMO NAŠI.
Evo :D http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/110610105
Kako samo tuznooo :P