Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemačka prostire crveni tepih za ovakve ljude, dobiju genija besplatno, sretno momak
Ako se bavi programiranjem, svugdje su mu vrata otvorena. Čak i ovdje plata je par hiljada maraka.
Ne prica se u Njemackoj bosanski, Trebas pricat njemacki jako dobro i imati radno iskustvo samo tako da bi te poslodavac uzeo u obzir
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka čast momčino! Gdje god pošao, sretno stigao! Čestitke i roditeljima što te rodiše i odgojiše vrijedna i pametna! Bravo!
Nažalost prosjek mu neće puno pomoći u poslu koji će kasnije raditi, ali kao satisfakcija roditeljima za sve što su dali njemu kao djetetu je neprocjenjiva. Bravo za tebe i tvoje roditelje!
Da sam znao da je u Travniku tako lako zavrsit fakultet ja bih i srednju skolu zavrsio...
Svaka cast i sretno momku. Ako je u BL trenutni kriterij bar 70-80% u odnosu na vremena 80-tih, onda je to OK.
Sta god da je zavrsio sa 38 dedetki kapa dole
Pravac njemačka
e ovo je vijest godine...svaka čast, Boki! Nadam se da ćeš se profesionalno ostvariti u punom kapacitetu.
Lipi moj, sad procepi onaj novi GP preko Svilaja i pravac Dojcland
OPET SU BOLJE PROŠLI SE BI JA I OSMICA,OVAJ ZA ZIVOTA NECE ZARADITI POLA KRAĐA ZA KOJE SE ZNA,DA SU URADILI...
Bravo sjedi pet, evo ti banana.
Uspjeh u skoli/fakultetu nije direktno vezan za daljni profesionalni uspjeh...Gotovo svi odlikasi/desetkasi koje znam rade za mizernu platu
Serete s komentarima jel il nije i sta ce raditi. Momcino svaka cast...neki bi i kupili desetke al su tolko glupi da ni to ne znaju. Sta ces i gdje ces tvoja stvar. Jos jednom bravo.
Živeo Srbine ❤️💙
lako je u prodanoj banja luci dobiti 10
Ne zna on kakav je osjecaj dobiti 6 🙂
ne zna za cari socijalnog roka :)
Znam dosta pametne djece koja nikada nece napredovati u ovoj zemlji, samo zato sto nisu politicki opredijeljeni. Ovaj krug porodicne korupcije i kriminala tesko da ce iko razbucati.