Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Event je premašio sva naša očekivanja, svi su bili zadovoljni i, kako kažu, očarali smo ih. Najbitnije je ipak da su naši partneri USAID, BHRI i IOM zadovoljni, a bez njih ništa ovo ne bi bilo moguće." Ovo ide pod sponzorirano.
Ja ne bi prodo obraz ni za 120
Kada ovakvi događaji budu cesci od teferica i derneka mozemo ocekivat da nam bude bolje. Aferim za organizatore .
Bravo djeco!!!!!
Čude me Zenićani stvarno, izabrali shisha kinga za ministra i nešto se bune, nek im bude i gore kad im je mrsko izaći na glasanje, haya
Kakvih 100 KM,glasao bi za bilo koga za 100 KM,ionako je svejedno ko ce biti na vlasti,nista se promjeniti nece bilo ko da pobjedjuje...Zar stvarno ima ljudi koji jos uvjek misle da se izborima moze nesto promjeniti na bolje...
samo nek ne puca
Kakve veze Masarik ima s ovim? Ja klošara, ccc
@beha2 ulica u Zenici nosi Masarykovo ime. Ovi udruženje ima prostorije u toj ulici i zato se tako zove.
Sta ovaj derpaš priča, on prodaje svoj šupa* za manje od 100km.
"TEDx evenata koji predstavljaju format lokalnih, neovisno organizovanih TED evenata s ciljem spajanja osoba i zajednica istog mišljenja kako bi se dočaralo iskustvo koje TED zastupa." Jesam li ja toliko glup, ili ova rečenica nema ni glavu ni rep, ni subjekat, ni predikat... Da belaj bude veći, ovom rečenicom počinju članak!
Kad su tacno izbori da ne glasam za sda
uvijek neka patetika,neki snobizam i ostala malograđanština....dajte nešto ozbiljno,stvarno ,djelotvorno
pa dob znam da vrijedi ali eto ja bi dao za 100km
IOM??? koji hurac ala jesmo se prodali za dolazak ovih kozojeba
Vrijedi u Americi.ovdje ne!!!!u Bih glasas da bi se drugi uhljebili preko tvoje grbace.to ti je bosanska demokratija ambasadore!
sto dvije marke vrijedi
Super! Važno je ne gubiti nadu! Kramp u ruke i gradimo BiH bolju nego što je ikad bila hahaha
Zamisli nepismeni Fudo da dodje na ovakav event ja mislim da bi avion ujutro sletio u Trebinje. Zenicka omladina pravi velike evente dok prvi covjek grada krka negdje masnih ruku uz pivu i janje.