Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
teo-klepto-kratija...to je nas sistem
@b.l. Malo je reć da me boli neka stvar za time kako su se genocidaši osjećali. Nakon svega što je tvoja \"civilizovana\" bratija pod uticajem brlje i raznih droga uključujući i onu iz SPC-a i ANUS-a (Akademije \"nauka\" i \"umjetnosti\" Servie) napravila muslimanima ovih prostora, ne samo da se trebate osjećat nelagodno, nego vas treba tamanit na svakom koraku.
b.l mislio sam da takve b.u.dale ne postoje ali sam fulio.takvi kao ti vide bradate tekbirdzije na svakom koraku!opusti se i ne prekidaj terapiju!moze biti stetno!p.s. ako ti ne bude bolje nek te neko odvede hodzi da ti zapise jer se bojim za tebe!
kolko ja znam ona crkva na marindvoru nije katedrala!
bas me zanima kako su se Srbi, Hrvati i drugi BIH krscani osecali na tom skupu dok je u susret njima isla horda od nekoliko tisuca bradatih sarajlija islamista i zena muslimanki zamotanih kao one crne vrece za smece sa uzvicima \"tekbir\", i \"smrt krscanima\", u jednom danas 99,9 etnicki ociscenom i muslimanskom Sarajevu!