Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mlad bračni par izabere stan đe hoće i od koga hoće sta imate vi njih uslovljava ti đe će živjeti
Imaju neke takove sa privatnim građevinskim firmama, višak materijala na lageru i sl
Moj Envere pojma vi nemate. Napravili ste ovaj cirkus da obogatite investitore, a mlade ko šiša. Bio je projekat u kojem mladi dobijaju 10000 KM, a vi ste ga nakon 4 uspješne godine ukinuli. Haram vam bilo. Zamjenski projekat je fula žešća, 13 stanova ponuđeno. Smiješno Ovaj treći projekat je suvišno komentarisati, cijena kvadrata u Ilijašu 1800 KM!? Što ti ne ostade u Brezi i Ilijašu kad je tako dobro tamo? Nepravda prema mladima je prevelika.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
*ebo je majku kome vi izadjete u susret
A da im date posao pa da mogu sebi priuštiti stan😁 poticaj ostanka mladih u zemlji!?
Uvazeni ministre, vratite stari program koji je bio zadnjih par godina, jer ovim programom necete steci podrsku mladih ljudi.
hvala, ne treba
U Lukavici izaberes ko gospodin stan za 1500 KM po kvadratu Cuj na Šipu 2500. Fuj
hahahah haj ti brale u lukavicu ko ti brani
E hvala. Svakako nikad nemamo nikakve koristi od vas, pa ni ovaj put.
Ko je sve sebe ugradio u ove cijene stanova. Ovo nije ni počelo a kriminal žešći na pomolu. Dajte djeci subvenciju oa 10.000 kao i do sada i sve će biti transparentno. Nek djeca kupuju šta hoće i gdje hoće. Sram vas bilo.
Bukvalno hoce da utrpaju stanove koji se ne mogu prodati koji stoje godinama prazni. Kakve su ovo lokacije pa ovo nista nije Sarajevo. Mogli ste kisaljek ponuditi mozda i semizovac. Jos jedno u nizu pranje para. Najgori ministar do sad.
Ova dva stana u vrtovima riverine su u prizemlju i prodaju se 2 godine, niko ih nece. Lupim toliku lovu i trebam da strahujem kad ce mi neko provalit kroz terasu ili prozor i opljackati me. Neka hvala.
Ti stanovi su prodati. Nisu ti.
Kupio bi jedan samo da garantuju da oni žepljaci hrvacici iz Sda mi ne otmu ..
Dobiće djeca uhljeba i stranačka podobna mladež, kavih šehida više to nisu djeca, caljda, ste ih zbrinuli dosada
Ko moze priustit kredit za stan ako prosjecno zaraduje 700-800km kod privatnika na ugovor od mjesec dana.To samo za odabrane parazite koji su se nakacili pit krv narodu i njihov podmladak.
Kvadrat 2000 maraka pa ko ce to uzet😂
Koji ćete kurrats puštat korijene u Mordoru, najzagadjenija mahala u svijetu! Zraka nemaš, o ostalom da ne govorimo! Razguli zapadno, sjeverno!
Ove na rosuljama ćeš za keš spustiti više od 25 hiljada koje ćeš dobiti ovzirom na cijene koje ste objavili. Ko od mladih dobije potican neka kupi gdje god želi vi samo platite 25000 pri kipovini. Kakvo ovo uslovljavanje da moras negdje kupiti. Evo ja se prijavljujem da svoj prodam pi 5.000 po kvadratu a vi subvencionirajte sa tih 25000. Smijesno.
Sjajne lokacije baš će neko iz grada otići u ilijaš ili na iliđa