Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijeme liječi sve. Uskoro neće biti mladi.
Saće to SDP sve da pozlati. Neće niko morati da radi, svi će primati penzije.
Mlade treba mlatiti ko volove u kupusu
Bice im bolje kad ostare. Kad ostare svatice koja su greska bili u mladosti. Mladi bi zeljeli sve servirano, mamina vizlad Mladi zapnite dupetom Svaka cast izuzetnoj mladosti.
Mladi BiH su u najboljoj pozicij. Nikada u istoriji nije bilo ljepse mladima kao danas. Oni imaju sve. Posla ima ali se moli da ga nema. Mladim se treba dati na znanje da postuju, da se manu besposlica. Mladima u BiH je najljepse sto nije nigdje u svijetu. Manite se huskanja.
a hocu bolji zivot sad i ovde - kazu da ceka iza ugla, ali ulica je duga, nema kraja... Oko mene samo ruglo i tuga - svaka druga misao traje kratko, jer srce grada glatko propada, i svaka nada je ub.ijena u samom startu: u svakom kvartu, u svakom bloku, u svakom kraju kao trn u oku - neko vice \"Hocu bolji zivot!\" ...i cujem prazne price - satro \"bice bolje\" - samo treba jos malo vremena i puno volje. Nemam vise vremena. Svega mi je preko temena. Hocu bolji zivot sad i ovde - milion puta zedan preko vode. Kroz ceo zivot nas b.udale vode (gde nas vode?) uce nas da najjaci ostaju - a svako pametan ode. Milion tona neba pritiska me svaki dan, i svaki san svake noci mi je kosmaran, i svako novo jutro sve mi je manje po volji... ...pomozi mi da budem bolji, hocu bolji zivot!
Svi koji ne žive u Americi su Ugroženi :)
Tako nam i treba, glasali smo za ovaj robovlasnicki visepartijki sistem , nije nam valjala Jugoslavija, ocemo mi demokratiju , hahaha
sta pricas levatino, njemu su u zatvoru bili oni koji su danas na vlasti.
Mladi imaju vjeronauk od 6 god., šta im treba bolje.
Daj tito sta ces ti, tebe bi izbacili iz UN da si ziv, pokri se i suti, ti si kriv za sve ovo.... tvoji pioniri su se poklali, jbli te oni u paksu.
A koja kategorija nije ugrozena u Bosni ?