Komentari (555)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pise li GENOCIDNA??:)))
....mislim imaju presude da sve bude po pravilniku i zakonu!:)))
je li Fahrudin Radoncic pocasni dobitnik i gradjanin?
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
Znaci mladi iz snsd-a su jos gluplji od starih iz snsd-a..
genocidaši mutavi!
e to vam se desi kad sve dokumente prepustite lafo njemackoj firmi idea sa sjedistem u banjaluci. ocigledno je da su ovi nazovi pasosi isprintani kod njih. dakle cetnici upravljaju svim informacijama o bh gradjanima, a sve zahvaljujuci zlogumdziji koji je ovo dao dodicku. hvala sdp sjeme vam se zatrlo.
HAHAHAHHHHAHAHAHA tugo moja
Neka bace ove druge što imaju pa neka sa ovim putuju, daleko bi stigli. Šta im sve neće na pamet pasti samo da od ovaca koji glas dobiju kako bi fotelje učvrstili a to što te iste ovce umiru nezaposleni u bijedi to njih ne interesuje, poslova ima samo za članove stranke.
Pa isto im dođe kao i s bosanskim, ni sa njim ne možete daleko :/
Cijela iz dva dijela
Nista ozbiljnije od one tzv. "Svalerske dozvole"
Ma možete praviti šta hoćete, Bosna će opstati,pogotovo ako se muslimani okrenu vjeri a ne alkoholu i glupostima
nek se muslimani okrenu radu,a ne samo vjeri!
@gusta me Vala baš, od yebanja koza i ovaca nećemo u Europu!
Violeta d.o.o. na aparatima...
Violeta je mekša. Tko misli na svoju guzicu, zna šta će kupiti ;)
Organizatora ovog bezobrazluka hitno treba zatvoriti zbog širenja i poticanja mržnje
Jao, baš cool, je li slika Ratka Mladića u njemu, sve sa šapkom i orlovima sa pandžicama?
Ko o cemu baba o šipcima
Sto džaba pišete na engleskom i drugim jezicima kad nikad necete s njim prec ni Drinu a kamoli da vidite Evropu ili Englesku. Nego sa svojim igrackama i drustvenim igrama igrajte se po RS-u
Jel im to za ulaz u Diznilend? Pa da im Miki udari stambilj?
I koliko je ono država svijeta priznalo taj đikanistanski pasoš? neće se stići naputovati po svijetu koliko ih je sve zemalja priznalo? A možda im taj pasoš čak neko i prizna i to samo ako Zapadni dio RS prizna Istočni dio RS i obrnuto.
Genocidaši iz RS sa tim svojim pasošem neće uskoto moći putovati ni iz jednoga djela Đikanistana u drugi. ebaće ih tanka crijeva kojih Đikanistan ima na više mjesta.
Nestašica toaletnoga papira u đikanistanskome entitetu pa mu našli zamjenu u đikanistanskome tzv pasošu.
Taj pasoš će biti kad nato stvori državu veliku Albaniju koja će trajati oko godinu-dvije kada će uz strahovit kontraudar sa sjeveroistoka (uglavnom) nestati u dimu i pepelu ,i ona i amerika! Tad počinje novo zlatno doba !