Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nije on kriv ljudi moji,krivi smo mi sami sebi,kriv je nama SDP koji je poslao svog izaslanika na dan genocidne tvorevine i time dao legalitet i potporu stvaranju najmladje srpske zemlje kako rece Iriinej.Kriva je SDA koja je otisla u skupšćinu RS-a i rekla vama niko RS nemoze ukinuti bez volje srpskog naroda i sta se onda mi ljutimo na SRBE???!!! Bošnjaci moji mi prvo sebe moramo reformisati i srediti se u svojim redovima e onda nesto pricati.
Tipicni seljakljuk.Prave politicke scene sa obicnim nakitom(kic).Gdje mi zivimo.Africka plemena su civilizovanija.
Krivicno ga goniti ili mu zabraniti ulazak u BiH kao sto su kolege iz republike Kosovo to uradile!
Mozda je covjek malo popio pa zalutao.....uostalom on je samo kao sto kazes kadrovik stranke a ne neko ko je predstavlja......a sto se tice tog unistavanja BiH od SDP ....te ublehe mozes prodavati znas kome !!! Haj SIKTER
bre cigania
@zeleni zub Informiši se malo,udji na portale od neki dan i pogledaj ko je prisustvovo jubileju genocidne tvorevine i naci ces ime Enesa Suljkanovića kadrovika tvoje SDP-partije,partije zaduzene zajedno sa SDA za unistenju Bosne i Bosnjaka,ako bude neistine hrakni me u facu,cao,allhimanet,selam,dovidjenja!
@legenda......je li ti to papak sam sebi inponujes......koga ti ovdje lazes......cuj SDP poslao nekoga negdje......haj SIKTER papak !!!!! Mamu svoju lazi........SIKTER !!!!
HALO
BORIS TADIC JE PERFIDNI I LICEMJERNI SANU CETTNIK I NEPRIJATELJ DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE...!!! LJIGAVAC I HINJA...!!!
NAjnovija vijest nakon što je pokušan atentata na Tadića i Dodika , oni se kriju i planinaam Srednje Bosne sumnja se da ih kriju vehabije .
Daj svi znamo da su TAdić i Dodik tajno članovi SDA i SDU SDP ISBB I ostalih Bošnjačkih stranaka i da se osjećaju kao Bošnjaci , šuplja vam je priča koa vi ih napadate ,a oni se koa brane . SVi znamo da smo svi mi SRBI i jedan narod i da je RS nastala kao posljedica nacionalizma koji je započeo fašistički dvojac Tuđman i Alija . KArađičev otac je Tuđmana ,a mama mu je Alija . Oni su ga vaspitali .
Lendo legendo, to je prvi pametni komentar koji sam procitao ovde na komentarima u proteklih par meseci. Pozdrav
ja bi s.r.a.o. raja al mi se zacepio c.m.a.r.
meni se d.r.k.a. raja!
Nedammmmmmmm, kad vrati Radovan i ja cu... NEDAM
Svi znamo da svi Srbi idu putem Milosevica,ali niko nezna kojim putem idu Bosnjacki politicari...