Dvodnevna radionica u Banjoj Luci
0
Mladi razgovaraju o seksualnom i reproduktivnom zdravlju
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeli bio i prakticni dio?
te ku.ravice su tolko iz.yebate da sa osamnaest godina već podučavaju buduće naraštaje
P:r:o:r:o:k: M:e:h:o S:M:R:D:I
majka preko telefona pita muju u ameriKi: \"sine mujo imal kakve novine\" \"et maajko dobio sam sidu\" \"ma nek sinko sam nek je muslimanka\"
Ovdje u usa imas ( detroit a i sve druge metropole) imas djevojcica od 12 god. na cracku ili horsu prodaju se maksimalno. Pusha 5,10 $, krkacina cvancika pa do 40$. Sa 16 god izgledaju kao da im je 35, a o seksualno-prenosivim bolescurama je suvisno i pricati. Cuvajte se dijaspore kamara nasih krkana je zarazena a da nisu ni svjesni toga. Heps C, HiV, klamidija, sifilis itd (doduse sifilisa manje ima znam par nasih likova sto u ga fasovali)
E mladi tucate li se vi???
Mi imamo visok natalitet pa nama ne trebaju ovakva predavanja. Nego ako su Dodikovke u Laktasima i Banjoj Luci zainteresovane, napravit cemo im djecu, nek bar jednom uzivaju sa pravim dominantnim macho muskarcima kakvi su muslimani a ne s onima sto g.a.y parade prave po Bg. I one nas vise vole nego njih, to zna jos od turskog vakta.
Ma samo treba derat,buraz. Ne biram vala.
ma gdje ces vlahinje ka.rat brabonjke imaju na guz.ovima fuuuujjjjjjjj
Mlate praznu slamu sto nas narod kaze, mom malom je najljepse u vrucem ako nije tako ja ga vise ne stavljam u vruce :)
Licno sam bio prisutan na jednom ovakvom seminaru kad sam isao u skolu. Seminar je bio glup, jer uci se sve ono sto su ucenici imali priliku sami istraziti na internetu. Ali poenta je slijedeca, predavac je imao 25 god a jedna ucesnica seminara 17 god, cojk ju je strpao u auto i izao objekta u kom se odrzavalo predavanje kar.ao kao kravu. eh to je bila prakticnost :D p.s. a da ne nabrajam kara.nja vrsnjaka koja su se tu izdogadzala :D
..djeca na zapadu to znaju vec sa 10 godina...a ovdje ih ima sa 25..trebaju vec djecu da imaju..
Samo kar.aj banjalucanke, majq im srp.sku.
VLAHINJE GA VOLE PRIMITI
SVE OVO TREBA DOBRO IZ.JE.BAT
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=49&t=92385