Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mladi mogu zivjet zajedno,politicari samo kad jedu i piju... Samo naprijed omladino:)
Izgleda ovo će ovima iz SDA pomrsiti račune.
..Svaka čast,Mostar je oduvijek imao pravu raju.Gdje bi vam bio kraj da sve radite zajednički!Pozdrav omladini...ima nade,ima,ima i te kako!!
ne znam kome lažete da možemo zajedno!?!?na zapadnoj strani osnovne škole kreče u šahare i svaka škola obojena profesionalno "zrinjski" "ultras" da nebi slučajno neko za velež navijo,sve im počinje sa "hrvatski".veležu nedaju da igraju pod bijelim brijegom,sve nove zgrade se prave na zapadnoj strani.
naravno da mozete,Vi krojite buducnost svoje djece mani mrznje i njesra ...Sve najbolje samo takk ...pozz iz TZ-a :D !!!
MA TO CEKAM, BRAVO M O S T A R!!!!!!! Moglo bi sve biti normalno da nas J*E*B*E*N*I politicari ne pokusavaju zavaditi, lobiraju na sve mogce nacine.... Dajte jos ovakvih akcija :D
AKO TREBA NEMA POTREBE !!!!!
Sacekajte da malo porastu.
bravo moj grade, nadam se da ce biti jos akcija
BRAVO !!