Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ja nekad s onom svojom igro trule kobile hrkljusa i cuvali ovce a sad i ja i ona radimo u ministarstvo ko da je juce bilo i sad se ponekad poigram cora bake al sa narodom
Zar nisi ti Fahrudine u bolnici ?
Kako im se na faci vidi da su pametni i neiskvareni. 😊 Doduse Milice musko sam,Aca te zamislja malo u naughty stvarima. 😊
@MAPKO A on je nju na friendzone stavio velis? Moguce.😊
@MAPKO Dijete bolan,ni srednju nije zavrsila.
Sramota je kakvi se komentari ovdje susreću. Svaka čast njima dvoma, zaista su ostvarili rezultat vrijedan divljenja, a ovi što komentarišu i 'bacaju masne šale' samo to mogu i da rade, jer neće postići ni petinu tog što su oni.
mmm, sa povlasticama
U Milice crne trepavice!
odma nek se uclane u neki penzionerski KLAB
Ovo dvoje ako ne nakupe 200+ komentara na Klixu, ništa napravili nisu. Deder savjetnici, šta bi dakle trebalo da rade umjesto šaha i matematike?
ovdje se priča o nekom sesu hahaha
ma kr...snije je budalo, da budete jos bolji prijatelji... :D
virgin
kad ga Aco pristavi gdjici Milici vidjeces matematike na sve strane...sala mala...treba nam pametnih ljudi pod hitno.