Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka obidju Kalinovik i uvjere se s kime bi trebali voditi "pomirenje".
svi su oni isti, nijanse prevagnu. zato pamet u glavu.
Na šta smo se sveli da djecu šaljemo u škole TOLERANCIJE...pa to bi trrebalo da se podrazumijeva...e jesmo pečinari posatli
svaka cast djeco, nedajte se trovati mrznjom.
tako tako djecice, druzite se i nedajte se trovati ni od koga, ni od politike, skole, roditelja.....zasluzili ste bolje ........samo naprijed
Neka škole, ne može da škodi. Naše vrijeme je prošlo u gluposti a njihovo tek dolazi. Ne ostaje nam ništa drugo da im poželimo sreću i da budu pametniji od nas.
Hajde djeco uradite nešto dobro za ovu zemlju. Budite pametniji od ove starudije što vas pokušava zadojiti mržnjom.
Hahahah kakva lakrdija. Budu sedam dana na nekim pričanjima bajkica da bi neko stavio kvakicu da je implementirao neki projekat, onda se vrate u sredine gdje ih od malih nogu filuju najstrašnijim glupostima.
@Ramayana Strava i užas. Privid da oni zapravo rade nešto na pomirenju i da se ta sirota djeca uče toleranciji a mladi doslovce žive u uvjerenju da iza granice sunarodnjacima curi krv niz očnjake i da svako svakoga mrzi. A fancy organizacije se satraše od radionica. Rahat je jedino ko je lud.
@AriaScorpio sto ste tako negativni, moja kcerka je isla na takav jedan projekat, proveli se super nekoliko dana, i danas dan su u kontaktu......a bilo je djece iz svih krajeva BiH.....oni su nasa buducnost......ako mi njima ne mozemo da pruzima takvo druzenje, hvala bogu ima ko moze !
Hebo jugobalija na slici ovo sve treba protjerat sa Bosnjacke zemlje u Smrdiju
@AntiPC02 Po tebi onda imamo i jugosrbe, jugohrvate i jugoostale. Šta si mislio da potpisom u Dayton-u samo jedan narod ima pravo na BIH. Kako to izvesti? Opet ratom, protjerivanjem, geografskim podjelama i ostalim neciviliziranim načinima. Bošnjaci drug moj su mnogo trpjeli u ratu,a moraće i više da se potrude u miru da bi ova zemlja išla dalje. Ako mislimo na "JEDNU BIH" ona je da kažemo usud Bošnjačkog naroda, a i bez alternative je.
Tuga kad djeca trebaju u skolu za toleranciju.. Roditelji takve djece trebaju u zatvor.. Al hajde ako ih treba nauciti skola sto roditelji i njihova prava skola nisu onda podrzavam ovaj projekat..
@secondtonon3 sta ce naucit, genocidas je genocidas od malih nogu uci o heroju Sratku i Radovanu
@antipc Kako si ti dosadan to je strasno.. Tvoje gluposti su nebitne, tvoja mrznja je nebitna.. A to sto si ko pokvarena ploca i samo jedno te isto pises to ne mogu da shvatim.. jel tvoj mozak nesposoban da nauci nesto novo, da vidi stvari iz malo drugacije perspektive ili si ostao zaglavljen u 90tim? Treba i tebe malo u to skolu upisati, al ti kakav si morao bi obnoviti godinu...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
mržnja, šta je to ?, mi se volimo dok OSCE plaća 😂😂😂😂
Dok je KLIXA mrznje nam nece faliti !
Cuj sa Srbima tolerancija. Te mlade je babo ucio od malih nogu da skandira "noz, zica, Srebrenica" ali Bosnjo opet naivan po ko zna koji put.
500 metara ulice sa tri zgrade okolo sebe naziva istocno Sarajevo 😂😂😂😂😂 lukavica 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Istocno Sarajevo ne postoji.