Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što na je krenulo, gastarbajteri iz Italije dolaze
Da sam iz Pocitelja, mene bi bilo stid da mi Italijani ciste MOJE smece. Svaka cast tim ljudima sto su dosli. A ovi nasi nisu ni svjesni kakva gospoda dolazi u Pocitelj i gleda njihovu sramotu. Odrzajite to bolan od toga zivite !!!
interesantno mjestani zagadjuju godinama i onda umjesto da oni ciste dolaze razne grupe iz inostranstva, sramota ovo nije samo u ovom mjestu nego sirom Balkana
"Domaći Pekmez od Smokava" jbt...
@zaleniiiii drugi put ćeš dobit teglu u glavu od gospođe sa slike 19.
a odakle su ovi Talijani? nikad nisam cuo za Taliju....
pozdrav za svih četvoro članova Eko Future... posebno za PR menadžera... tu sam kupio zamalo autohtoni bakreni mlin za kahvu sa ugraviranim "I care for Počitelj"... fali samo na dnu još ono Made in PRC da bude 100% autohtono...
Za debila koji je napisao ovaj tekst: Ne kaze se "Talijanskim" vec "Italijanskim" kretenu. Postoji narod zvani "Italijani", a ne postoji narod zvan "Talijani". To je iz razloga sto dolaze iz zemlje zvane "Italija", a ne iz zemlje zvane "Talija". Nadam se da sam ti uspio ovo malo pojasniti. Moronu.
Bio prije mjesec dana u pocitelju,prljavstina i ciganluk na sve strane,nama bosnjama ne treba dat nista,useremo sto taknemo. Nedo bog da je jadran nas,bila bi to deponija svjetska.