Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za dom spremni!!
nisam ih primetio!...cudno to.mora da su kamuflirani! a to su oni sto dolaze turisticki?
Sta reci osim... Z_D_S
http://www.youtube.com/watch?v=bSyYwPItGvE
a kakva je to manifestacija gde ponizavate srbe komsije, njihovim zrtvama niko nije odao pocast- sramota od manifestacije. Ne moze se napred ka pomirenju, dok se ne priznaju zlocini muslimanskih vojnih snaga. Ali polalo svijet pocinje da shvata istinu. Srebrenico stidi se svojih lazi!
potrebno je više ovakvi manifestacija po ciloj BiH jer se jedino tako moremo pomirit ali ovo svakako nije u interesu političkih lidera i MZ jer kako bi se oni inače zabadali u naše džepove, ajmo sutra ovako nešto napraviti u banja luci, mostaru,......
Zivjela Hrvatska i Bosna !! SLAVNI 5. KORPUS :D