Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO omladino tako se brani drzava...gospodski odgovor
@malenkost Macron se ni pocesao nije ;;sram li ga bilo
@malenkost ... francuska, engleska i usa su okosnice nato pakta i glavne saveznice. naravno da će amerika više nego ozbiljno uzeti macronov govor te ga podržati. neće se nato savez urušiti zbog neke beznačajne bih, bolje reći protektorata, jer bih nema status ni republike. zamislite samo kad neki pijanac u cijeloj ovoj priči pozove francuskog ambasadora na razgovor. haha... :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bravo !!
@Brcak215 .... francuska, engleska i usa su okosnice nato pakta i glavne saveznice. naravno da će amerika više nego ozbiljno uzeti macronov govor te ga podržati. neće se nato savez urušiti zbog neke beznačajne bih, bolje reći protektorata, jer bih nema status ni republike. zamislite samo kad neki pijanac u cijeloj ovoj priči pozove francuskog ambasadora na razgovor. haha... :)))
nažalost su nam i mladi ispranih mozgova
Sad će Emanuel da se usere do za vrata
Moze se slati bilo kakva poruka Makronu. Bez koristi je. Ima tempirani mozak.
ovaj starkojeb bi da kao preuzme ulogu lidera u evropi,pa prvo odbi makedonce sad ove gluposti..nikad francuzi neće švabi ni do koljena biti
Bosna je najvise jedna u paucinu zavucena vukojebina u kojoj se nista ne desava, a to je gore nego li bomba.
KLIIX; JE VELIKI KIKS ZA BOSNU I HERCEGOVINU I ZA ONE KOJI JE VOLE. SRAM VAS BILO STO SE BAVITE TIM GLUPOSTIMA.
Molim dvojicu od ovih omladinaca,da odu i dobro okare Makronovu suprugu,pošto je on time isfrustriran.
haj'mo dezurni idioti malo visokoumnih komentara
Bravo Federacijo Bih i Republiku Srpska za ovo
Svaka čast. Sad Macron razmišlja: "Koja sam ja budala, šta mi bi. Tako mi i treba kad slušam Kolindu."
Jel bilo printera na mapi?
Ko je visi neprijetelj BiH ? Macron ili Klix ? sva vrijedjanja na racun Bosnjaka Klix dozvoljava,odgovor na uvredu Klix ne dozvoljava.BRAVO neurednici.
Svako pojedinac iz ove grupe kojima je "BH kuća" bi rado tu svoju kuću zamijenio sa nekom zapadnom zemljom. A vjerovatno će to i učiniti u bliskoj budućnosti.
@JeSuisDare Mislim, i treba, i ja sam :)
"Bosna i Hercegovina zemlja gostoprimstva i dobrodošlice za svakoga pa i one koji beskompromisno na svjetskom nivou plasiraju neistine o BiH." - ovo je transparent a ne: dobrodošli u našu zemlju, ona nije temp bomba; mozgovi.
trebali su mu srednji prst poslati to bi razumio sigurno