Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je DF privjesak SDA, onda su mladi privjescic. Sta ovo pokusavaju privjescici?
De ba djeco.... Bolje se uvatite knjige
Djeco u krevet
Prije nego sto ugase svjetlo napisali saopčenje
A sta treba da bude razlog za prekid odnosa? Sta je to jace od sirenje smrti, bolesti, radanja generacija sa deformacijama ... da ne bi mozda bila fudbalska utakmica?
Apsolutno ispravan stav mladih ... kakvi prekidi dipl.odnosa, pa ni u ratu se ne prekidaju a tek u miru ... medjutim koliko god dobre namjere imali vecina u NS ipak oni koji odlucuju imaju druge namjere, interes srbije i pc... zavadi pa vladaj ...
Šta sad? Starima dodijalo da se prepucavaju pa zadužili mlade? Pa svakako, imaju oni preča posla, a i godišnji se bliže.
Mladi DF uhljebcici, pa imate li ista pametnije da radite. Nije valjda sef spao na to da ga vi branite vasim corcima
Nesto su se pogoropadili ovi SDA privjesci, ko oni su neko , nije ni cudo kad im je mentor onaj Malezijski svrseni student a sada profa na faksu Djonlagic koji nezna da li poso ili oso...
Ovde samo Šahbaz, ko mačija guza, može napraviti reda.
Mladi bi samo stupali u odnose he he
NŠSTR i SDP bez glasačkog tijela lijevog opredjeljenja iz TK (Tuzlu ne računamo, Tuzlaci su pasivni) zajedno liježu u mezar 2022. godine. Nermin Nikšić je najveći agent što ga je SDA ikad imala.
SDA(STRANKA DEMAGOGIJE I ALKOHOLIZMA) ZAJEDNO SA DF( DEBELIM FOTELJASIMA) SE BAVE PO UZORU NA KOMSICA NEBITNIM STVARIMA.......PROBLEM I JE STO KOMSICEV DF STALNO GUGLA......A NISTA DA URADE KONKRETNO......DOK KOMSIC STOJI POLUPIJAN ZA SANKOM I IZBACIVA IZ SEBE BESMISLENE RECENICE.....A KAD BI NETKO PORED NJEGA ZAPALIO SIBICU------CITAV PARLAMENT BI OTISO U ZRAK OD PARE ALKOHOLNE KOJA IZLAZI IZ NJEGA
Neke veze su toliko cvrste da ih ne mozes prekinuti
De dajte im kakve plakate da lijepe previse se ufurase
Novinar:Komsicu imate li drugo ime? Komsic:Imam,Sejdo Bajramović Novinar:Gospodine komsic,ima li vasa stranka DF drugo ime? Zeljko:Ima-SDA 2! Novinar:Hvala! Zeljko:Ajte molim vas---Hvala vama!