Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tj mladi a vec odavno uhljebi...kakvo sikustvo i phizda materna
Kad nema mladih krivi ovi stari sto se trpaju u sve, kad ima mladih onda su uhljebi, uvlakaci i slicno. Svi imaju kritiku na sve samo je za sebe nemaju!
Čestitke mladima na uhljebljenju. Ostalima poručujemo da ne gube nadu, ali da i dalje nastave sa učenjem njemačkog jezika.
@Tvojefendija haha
Mladi ali iskusni? Pa može ako su uhljebljeni od 16 godine?
Narod znaaaa, ko najbolje j..e!
Da nisam slagao da su bez radnog staz asvi kao i ministri u vladi. Samo kretanej zguza na guz , po stranci, mjesnoj zajednici, nevladinoj organizaciji.. Privrede nigdje s glave.
obrisite jos koji normalan komentar ljigivci ste ko i oni. Što sam napisao da niko dan radnog staza nema sem mjesne zajednice i stranke.
Baš jebena iskustava imaju.??
U narednih mjesec dana od izbora, svi trebamo biti dostojanstveni i sačuvati mir bez obzira na to ko je odnio pobjedu. Ja npr. razmišljam o pokretanju ovog posla u Sarajevu https://www.mojstan.org/blog/216-domacini-pronasli-nacin-da-zarade-obroman-novac-izdaju-stanove-za-1-000-zive-u-tudem-za-150-eur pokušajte da malo više razmišljate o pokretanju nekog posla a manje o politici, lakše će vam biti vjerujte.
nabijem na penis i tebe i tvoju reklamu... da si bogdo dosao reci sta vrijedno i potaknuti koga na samostalni rd nego ti je prioritet bio postaviti link da nabijes posjetitelje... hebo te tvoj blog
Tako mlad, a već uhljeb.
mozda glupo pitanje al halalite mi, mlad sam još. Je li gradonacelnike biraju građani na izborima ili stranka stavi koga hoće?
@poshlaufajga22 isto ti je to.
Bezve3”ze
imal ko da bi se svađao? jutros sam ustao na lijevu nogu sve mi smeta, zeleni, crveni, plavi svi ste pederi, eto ti sad
Niko nije komentirao jedini multietnički grad (Bosanski Petrovac) u BiH kao i njihov izbor, pitam se zašto...
Mladi iskusni i podobni.
kao da treba iskustvo za ukruhe, uhljebe i uhlebe to se rodi iskusno nego djeco bježite u naci stranke valjda će vam se ogaditi sudnjeg dana
Nisam bas posebni optimist i ako imaju neki od njih dobre namjere ali oni osobno nisu imali od koga uciti. Nama jebilo mnogo potrebnije 10 - ak ljudi da bi dosli iz vana koji su se tamo obrazovali i usavrsavali gdje su im svi svjetski tokovi zivota na dlanu bili a ne kao ovi ovdje koji nas guraju citav 1 vijek u nazad