Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tandara Mandara
Od konobara do načelnika. Sve se može u Bosni.
Jes vidio , momak se bori , radi od srednje skole. Donosio ti kafu , ti se sprdao sa njim , kao ma sta ce konobar ... a imas marku u dzepu... danas nakon 10 godina , ti i dalje u istoj kafani pijes kafu sa markom u dzepu , a bivsi konobar postao nacelnik . Jebeno je kad neko uspije a ti godinama na jednim mjestu. Samo dan za dan , sa kafe na kafu. Ustani malo , potrudi se , niie zivot samo cekat da senkafa popije i da ti starci daju dzeparca .
Ima velike šanse da bude uspješniji od Mandre. Za samo 3 godine uspio je postići: stan u Sarajevu vrijedan 95000 KM vikendica u Tršću vrijedna 30000 KM, inače leglo za održavanje orgija SDA mladeži auto vrijedno 25000 KM pa to samo u Bosni ima, da zadariš za 3 godine 60000 KM, a kupiš imovinu vrijednu 150000 KM
Je li ovo nacelnik Kaknja na monitoru prati ko ulazi u zgradu?! Zatim, nema niti jedan jedini papir na stolu. Nadam se da je sjeo za tudji radni stol, jer ako je njegov ne izgleda bas "radno"
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
ima potencijala da postane veliki lopov i uhljeb
Lijepo je vidjeti da neko bez politike uspije. Svaka cast.
I izgleda ko SLJIVO 😂😂😂
SDA pašće prvi posao i odma postao direktor sad ga trpaju da bude nacelnik e pa nece da može ...
neka, neka omladine, nek se i oni uhljebe da ne bježe iz države
Vjerujm da ce nastavit da dobrim trendom , cak i boljim od proslog nacelnika. Pokazao je se dovoljvno . Sve najbolje i sretno na novom radnom mjestu .
Tvoja mama nama obojici . Bez vazelina , bez gume .... navikla da prima gole cune ....
Mlad, sposoban dokazano.Sretno