Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vise ce Peljto dobiti zatvora za onaj samar. Ja mislim da bi novcana obestecenja bolje dijelovala u kombinaciji sa zatvorom.
Gladna gamad, glavni razlog, pored ekspanzije Srbije, je bila pljačka ostalih naroda, zlato, imovina, pare... fuj fuj fuj sram da vas bude
Kazna za takva ubojstva je 10 godina? Dobro su poznata ovakva lica i slicni njemu u vezi trazenja novca i masakriranja civila. Ovakve treba pustiti da odleze kaznu, pa poslije otvoriti lov na njih. Spora, bolna smrt to je sto ovakvi zasluzuju.
Dabogda se ucrvao u zatvoru, i koza mu se zaspadala i pucala isto onako kako je sjeckao svojoj zrtvi..Allah te ponizio dusmanine, a tek te patnja ceka na onom vjecnom svijetu katile cetnicki. Fatima i Fatma su ako Bog da u dzenneteu a vi cetnici cete u vatru dzehennemsku i niko vam tu nece moci pomoci!!!! A ove sudije neka se Boga stide i naroda bosnjackog da su katilu dosudili samo 10 godina..kad ce bosnjo jednom poceti da cijeni sebe i svoj narod, da cuva svoj ponos i svoje dostojanstvo!!!!!
Zakoljes, ubijes, opljaskas i nagodis se sa tuzilastvom a kandidat za clana EU jednog pocinioca sakrije. Zivim za dan kada cemo nauciti da postujemo i cijenimo svoje i da ne damo svoje, problem je u nama jer se ne borimo da pokazemo svijetu sta je ovdje bilo, samo se znamo pohunjiti kao kakvi mazlumi umjesto da se postavimo kao sto smo se 4. vojnoj sili postavili. Ubile su nas donacije jer su nam one zacepile usta...
Formirati kazneni vod čiji će članovi iskazati ''dobrodošlicu'' svim zločincima koji izađu iz zatvora nakon 5-6 godina... To je kazna koju zaslužuju!
Nikako ne zaboraviti na kreativnost kod ubijanja ovakvih. Pustiti mastu na volju. Sto duze, bolnije i brutalnije, da pozali sto se uopce rodio. Ovakvi ne zasluzuju brzu i laku smrt.
Dabogda ti se sjeme zatrlo
Odvratan
Za ove zlocince i ubice samo 10 godina zatvora i pored toga sto su ubili dvije zene... A Mevlidu koji je pucao u fasadu 18 godina... Posteno, nema sta... Samo nek se zlocinci nagradjuju sto su ubijali Bosnjake, njihove zene i djecu