Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ne kradi lijane onda majka mu stara.
regionu ne trebaju nepismeni politicari lopovi kao sto si ti
Lijanovicu, lopovcino. Ti i porodica ste duzni 60 milona KM, na sve strane. Glasove ste kupovali, ali ljude izvarali i niste im platili. Trebate svi Lijani zajeedno sa ostalom politickom stokom na ovim prostorima robijati i kamen tucati. FUJ,
Nemanja Vidić,kapiten Srbije i Manchester United-a
Hvala Lijanovićima jer pokazuju da i u Hercegovini ima Hrvata koji se ne boje HDZ mafije.
Kako bi bilo da počnete plaćati poreze na salamu od crkutih livanjskih konja. Doduše veći su konji ovi što vam kupuju to smeće al neka.
Malo poturičko pljačkaško-atentatorsko g.o.v.a.n.c.e se opet javlja. Valjda mu je polusatna pauza, jer inače pushi k.u.r.č.i.n.u Zlajogluu, zajedno sa Dudlivojem Kukićem, Živkom Budimirom i ostalom poturičkom stokom koju još nije utovario u kamione. Dobar tek, pushioničaru!
svakakva mraka komentira svasta... mrsko ciganima radit pa bojkotuju
mislio sam da smo mi u bosni mali ekonomski, a ja licno ako pitas, imam sasvim dovoljno, samo zao mi je ljudi okolo koji nemaju, i evrope stare qrve koja nam svoje smece prodaje i koristi nas kao smetljiste, dok oni svoje proizvode nama prodaju, nedaju da izvozimo.
zasto bi popravljali? zato sto si ti mali?
u pravu je sto se tice ovoga. znam da i on ima u cilju svoj licni interes, da izvozi svoje stvari, ali i pored toga je u pravu. imaju dupla pravila igre, dakle veliki smiju sve, a mala ne smiju, i onda mali ostaju bjeda, a veliki jos bogatiji. tako svijet ovaj i funkcionise nazalost, ali bi trebali bar malo do poprave odnos i pravila.
Kad su te krme jedno muslimani podrzalii onda je i laiku jasno kolika su krmad te poturice.Tacno ste na istom nivou!