Komentari (233)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar Ivanicu Kosovo nije Srbija?
Ima li veće kletve za đikane od "da Bog da ti u BIH pasošu bila Kosovska viza"
Tražeći vizu je automatski priznao Kosovo.
Priznaje,priznaje,samo nece nikom da kaze!
misle srbijanci ko po bosni kako hoće, ali kod šiptara nema zajebancije niti tolerancije za srbijanske laži! da je narod pametan pa srbiju totalno izolirati od ostatka svijeta, od njih ništa dobro ne dolazi,crna rupa i smetljište evrope!
Ako je trebalo dobiti ovaj glupi ausvajs od kvazidržave Kosovo, pa neka je. Bitno je da je čovjek obavio posjetu koju je želio, neće ova privremena okupacija južne Srbije vječno trajati. Kosovo ne priznaju najveće države svijeta, tako da Srbi ne moraju brinuti.
najveće države svijeta😂😂😂😂😂, kosovo je država sviđalo se to tebi ili ne,i najveća od svih im čuva leđa, takođe prema ustavu bivše jugoslavije je kao autonomna pokrajina imala mogućnost da se odvoji, baš kao i vojvodina uskoro!
Ko je ovdje lud
Ovo kao candy camera
Haha odlican tekst
Apsurd!!! Priznaces ti kad tad
Ma jok eto trebao je uci ilegalno! Pa mi imamo dva pasosa i u ovaj nametnuti nek pecataju sta hoce...Kosovo je pokusaj drzave koju ne priznaje 5 drzava EU, niti ce ikada biti clanica UNa...
Iako negiraju da Kosovo nije drzava oni ulaze i tu takozvanu "nepostojano Kosovo" ....
Neko ko nije clanica UNa de facto i nije drzava.
e jos da dodik ode, pa da ga ista ta gran. policija zaustavi, volio bi znati da li bi se busao u prsa ...
ovo je poslije propalog pokušaja da se napravi RS i na Kosovu, najveći šamar shkijama ili shkavima!
Sex, lazi I video trake
Kosovo nije Srbija