Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo, sretan Bozic svima koji slave
Hvala, živa bila.
@JagodicaBobica Hvala ziva i zdrava bila ti nama
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako ovi Titini omladinci postase vjernici preko noci..o vjeri treba da pricaju vjernici, popovi, hodze a politikom da se bave politicari. Kod nas naopako.
Merjem je najljepsa uciteljica u kantonu SA......oko moje plavo najljepse :))
uputi bozicnu poslanicu bosnjacima koji su te izabrali i zahvali se nezahvalni morzu ...
Nesto se valja iza brda.
ČESTITAM PLAVOKOSOJ LJEPOTICI NA SLICI BROJ 5 BOŽIĆ I NEKA MI OSTAVI SVOJ BROJ. OVA OSTALA VEĆINOM BAGRA ME NE ZANIMA I ISTO TAKO SVIM ČESTITIM PRAVOSLAVCIMA SVE NAJBOLJE ZA BOŽIĆ. MIR BOŽIJI NEKA VLADA MEDJU VAMA!
Sretne Bozicne praznike svima koji slave i da ih provedete u miru ljubavi zdravlju i veselju
Jadan Bake okruzili ga
sretan božić našoj muslimanskoj i katoličkoj pravoslavnoj braći u bosni srbiji rusiji i cijelom svijetu
a prije svih našoj braći u bosni i hercegovini
Posto vi niti hocete aniti zelite biti bolji mislim da je doslo vrijeme da se gradjani ove zemlje ujedine i da vas pometu sa politicke scene.Jedino realno i moguce rjesenje ovog vaseg ludovanja preko nasih ledza
srecan bozic
Bake ce se konvertovat u pravoslavca mnogo se primaka svesteniku
Bio je Božić i 93-94,i tad je treb’o značiti mir, ljubav,toleranciju,suzivot i sl
u redu, ali upravo takvo razmisljanje na koci danas u svemu. proslost ne moze niko promijeniti, nema niko moci da vrati sve unazad 30 godina i hajmo sve isponova. treba da gledamo naprijed, da stvaramo bolju buducnost. ako se konstantno vracamo nazad na 92-95, nista od nas, patit cemo se kao sto se patimo danas.
Evo, za početak i za primjer hajde ti pokušaj bit bolji čovjek . . . ???
Mi bi se savršeno dobro razumjeli bez vas!! Vi ste ti koji pravite nekakve razlike medju nama! Svi smo od jednog oca i majke a ko je kakve vjere je licna stvar! Sram da vas bude uhljupi jedni!