Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija voli RS, kao što Hrvatska voli Hrvate ... a da ti ivanicu kazem nesto : Građani Drzave Bosne i Hercegovine vole Bosnu i Hercegovinu !
samo 48% gradjana.
@SERBIKODrina majmune djikanski...imali iko osim klixa, date razgovori.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
jakako....to se baš pokazalo 90ih
@dmachiavelli onda se niko ne voli ko mi na balkanu..........a brate i vidi se kakvi su nam odnosi u regiji
Eto da ne rece ne bi znala da Hrvatska "voli" hrvate iz BiH, a i Srbija "voli" srbe iz BiH !!!! Pa stanite vi iz Hrvatske i Srbije, ko onda voli Bosance i Hercegovce, Bosnjake, Jevreje, Rome, Ostale....Zar nas nisu ucili da volimo cijeli svijet, sve narode....
Posrbica gori od srbijanca
Jeste Ivanicu ali se Hrvatska ne mjesa u unutrasnje stvari BiH kao srbija niti podrzava nakaradnu politiku , oni su se jasno odredili i rekli hrvatima ovdje BiH je vasa drzava i tu gradite i trazite svoje mjesto pod suncem , mi cemo vam pomoći kao i uvijek ali se necemo mjesati .. Dok , pak sa druge strane Srbija to nikada nije izjavila nego naprotiv vidjeli smo zadnji put preko dodika se otvoreno mjesa u politiku druge zemlje .. Dok god je tako nema prosperiteta u ovoj zemlji ...
voli, jasta radi. jednako kao sto voli Srbe protjerane iz Hrvatske. A i ovi nasi nesretnici, ako nisu pljunuli u sake i zavrnuli rukave i snalazili se kao bilo gdje drugo, po bijelom svijetu, nisu dobili ni cunu u somunu... od Srbije majcice... ko jis voli sirotinju i raju...
Poštovani gospodine Ivaniću ja kada hoću da čitam bajke odem u knjiožaru i kupim slikovnicu dakle ništa bla bla bla DJELA, IVANIĆU NEKA SRBIJA POKAŽE TO NA DJELU MEĐUTIM SRBIJA JE NAJVEĆI KOČNIČAR PROMJENA U BiH, ZEMLJA SRBIJA JE ,,VUK,, KOJI IZ PRIKRAJKA VREMA NA OVCU I SAMO JEDAN POGLREŠAN POTEZ, PRVA PRILIKA SRBIJA BI ZGRABILA BiH TAMAN KAO ŠTO BI VUK OVCU. PAMETNOM DOVOLJNO.
hahahhahahahaha isiti Milan Nedić, ovakve smo mi komunisti likvidirali po kratkom postupku...
Da nema Hrvata,Bih bi propala za jedan dan.Večina Hrvata radi u Hrvatskoj i diaspori,i troše pare u Bih,znači donose strani novac u Bih.Svaki malo školovan znači da je to dobro,Hrvati drže Federaciju na životu.
jbo ti i srbija i hrvatska familiju svu
šta je sporno od ivanićevih stavova?
@Max_Bunker podrzavas?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ciljvamije da zirafa u Bosni pase a u srbija i Hrvackoj muze samo razmiljate o bisnisu Jadni su Srbi u Rs i Hrvati u Federaci, bice gladni zedni dok par njiha uziva smo isto pica po medija ugrozen smo svi ovakoj Bosni i Hercegovini Sta teko sta pricate 20 godina gospodo Cobani.
I jedna i druga su probali pa su polomili zube i opet bi one probale samo znaju da bi sad zavrsile sa dozivotnom protezom!!!!
Uh nije to bilo isto, Srbija razbila zube na RH, RH imala embargo tada do jednog momenta kao i BiH...danas bi ti rekli Turska je daleko...nadajmo se da do takvih stvari nikad nece doci!
Neka ti je rekao, Max! 😂😂😂😂😂 Marko, svaka ti dala, kad si mu se tako nagovorio😂😂😂😂😂😂😂😂
''Srbija voli RS, kao što Hrvatska voli Hrvate, ali ni jedni ni drugi neće ugroziti BiH''. To je samo tako jer su i Srbija i Hrvatska vezani ko bjesni psi na EU i USA lancu. Prvom prilikom kad se taj lanac prekine, čisto sumnjam da će mirno stajati iza ograde/granice i ne pokušati ništa? Ima Mladene Srba i u FBiH! Njih Srbija ne voli? Zašto samo RS, zašto ne sve Srbe u BiH?
Ma ja pa pobili pola BiH.....Pustite se vi ljubavi i harmonije...
Tako bi i trebalo biti da ste vi političari ljudi(Insani),međutim i nažalost stvarnost je sasvim drugačija.
Srbija voli Rs Hrvatska voli Hrvate a i jedni i drugi mrze Bosnu..Jadnili su ovi sto zive u Bosni a nevole je...