Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je negiranje genocida i zlocina tu se svi iz RS slazu
Vec su oni u privatnoj koaliciji ukljucujuci i sve ostale politicare
Meni ovaj Ivanic svakim danom sve vise lici na krme sa naocalama. Bez zajebancije.
Profesionalni naguzivač i suncokret. Nikad ništa drugo nije ni radio nego se povijao kako puše.
P O L I T I K A
I Srbi ga se gnušaju. Dodika.
Stvarno Ivanićuuvedite voz ZA ŽALBE ( evo nazovimo ga SRPSKA NARIKAČA) kojim će jedanput sedmično predstavnici Srba ići VUčiću na plakanje . Tu bi se mogli izgladiti neki odnosi uz druženje a zašto ne i meze i piče!! NA račun BiH naravno. A cifre su neumoljive: 33% Srba na 50 % teritrije BiH, te istoj ne doprinose 50% nego 33%, kojoj doprinose 50% Bošnjaci na manje od 33% teritorije.
Normalno da nema govora, niko te ne pita , moras ...
Ma ja , gde bi ti s njim , bre ...Nikada i nikako .... Pročitana je ta vaša lepo upakovana ( četnička) politika... PS : pročitaj šta se sprema , a za vas mesta nema ; http://depo.ba/clanak/147985/zahtjev-za-preustroj-bih-na-samitu-nato-a-trazit-ce-se-dejton-2
samo sloga lopove spasava
RS=Srbija