Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja koliko se sjecam ovom medjedu su ratni zlocinci heroji tako da nerazumijem ovo o zavadjanju NAAAANU LLII TI JEEEBEM
Podrška Ivaniću! „Narod se budi i nema potrebe da se bilo ko plaši. Izbori će biti mirni i dostojanstveni, a 8. oktobra krećemo u borbu protiv stvarnih neprijatelja RS-a, siromaštva, korupcije, izolacije. Staćemo u kraj bahatosti i vratiti dostojanstvo profesoru, ljekaru, penzioneru, radniku, studentu. Ponovo ćemo napraviti društvo za pristojnog covjeka i društvo u kojem se cijeni rad“, rekao je Ivanić.
ja mislim da ce ga dodik poderat
Svi su davno sazrili za streljackog voda.......
Eto bosnjaci, pola za Midhata Ivanica a pola za Sejdu Komsica!A naravno, Radoncic ulazi!
Pa Mladene sta si dosad radio hahahah, imao si 4 godine i sad se ti kao sjetio
Mladen Ivanic pun planova i obecanja... CEKAJ JUNACE, a gdje si ti posledje 4 godine koje si VEC PROVEO U TOJ FOTELJI ZA KOJU NESTO OBECAVAS?!?!?! 4 godine za tebe se nije culo da si cackalicu u BiH unio, pokrenuo, uradio, olaksao... Postavio si svog covjeka u agenciju za lijekove sa obecanjem da ce se "drasticno smanjiti SNSDove cijene lijekova"... poslije 4 godine lijekovi su 3 puta skuplji nego npr u Srbiji ili HR!!!! Debilcina uhljebljena!
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Svak' za svoju stranku - svi za Hadžikadića! #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno.
Čovjeku sude za "za protivzakonito posredovanje pri zapošljavanju u javnim preduzećima" i ti ga stavis na listu za naredne izbore i to broj jedan za federalni parlament. I on onda obecava pravnu drzvau, brobu protiv korupcije itd. Dokle ba više...?! Hadzikadic2018
Safet Sušič,Miroslava Blazevič,Vahid Alihodžic,Marič ,Mance..to su moji kandidati..kakav Dodik,Mladen,Denis,itd..👌...
Dok sazrije i bude poput njih ali teško..
🎯💫🎯💥 SDA/SBB/HDZ/SDP/... :) #ijasamiskra
Nadam se da ce narodne mase shvatiti koji potencijal je Mirsad Hadzikadic. S Mirsadom u bolje sutra.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Svaka čast prof. Hadzikadiću. Ovim napuštanjem studija je rekao SVE. Kapa do poda profesore!! #pravipredsjednik
NE DIRAJ MI DODIKA .... IZGUBICU BAKIRA ..............☝️ama svi ste isti ....fujjjjjjjjjjj !
Pa sto do sad nisi?