Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada normalan covjek uradi nesto normalno , nenormalni se odmah jave.
sad bakir i ulema,kaze mi smo samo navratili da cestitamo,netreba nista nismo ni gladni ni zedni.
Sretan božić predsjedniče...
sretan Božić pripadnicima pravoslavne vjere..za ove zloće što se samo tako broje u papirima da su pravoslavci, čestitka ne važi.
Ponovo gledam fotografije. Zadivila me supruga Mladena Ivanića. Lijepa, šarmantna i skromna dama gospođa Ivanić. Svaka čast Mladene, znao si izabrati. O njenom izboru ne bih komentarisala.
zamijenio ivanic komsica
Neznam usto ce se Baka pretvorit sigurno u neku Superbaku... A ovaj nas Efendija izgleda da je zaluto nezna ni sam gdje je otiso da proslavlja BOGCOVJEKA!
šta je treb'o da pali kuće pravoslavcima k'o vi iz Cerske i Srebrenice na Božić 1993.god. Šuti i pazi da te neki Crnčuga ne počekića tamo u Amer'ci!
Ivanić je obraćajući se prisutnim zvanicama kazao da je Božić praznik "kada slavimo rođenje Bogočovjeka Isusa Hrista. meine interesuje sta znaci, ili kako se tumaci BOGOCOVJEK? Je li Bog umro, pa ce ponovo da ozivi? Ili je prvo bio Bog a onda se predomislio pa posto Bogocovjek???????????
maca se skinula gola
Ha.. Ha.. Pogledajte ovo: http://vk.com/doc100596343_293609624?hash=c7d9ef9e96614161cf&dl=d8f24f4bf2601260aa
Dobar himber, Fikrete! Jeste... samo, visoka ova jelka!
...e, ajd sad budi pametan pa znaj šta im je na pameti :))
samo vi jedidite i pijte daboga pocrkali.
Na pameti im je isto ono k'o kad americka misica kaze "world peace"...suplja pa suplja
"_"Možda kod nas nije uobičajeno da jedan političar poziva na ljubav, razumijevanje, ali upravo razlog zbog kojeg smo se sastali danas mi to dozvoljava. Pokušajmo malo više voljeti i razumjeti jedni druge, više nego ranije saosjećati jedni sa drugima", kazao je Ivanić. Pa uvedite tu praksu. Bilo bi poželjno! MIR BOŽIJI! :)
jesu bili i "nasi" ili samo "vasi"
Nemojte me pogrešno shvatiti, ali život bi bio mnogo ljepši bez ovih smradova, koji se okupe po ovako nekim svetkovinama da bi se licemjerno smijali pre fotoaparatima.
što se oni fino slažu i grle kad je nešto za pojest i popit