Komentari (361)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha, koji muljator. Osim ako pod izazove ne smatrate cinjenicu to sto nemate marke i sto bez para MMF-a nemate sanse za odrzanje i ovog jadnog budzeta. Ili da prevedem: penzioneri, policija, prosvjeta i dr. se mogu pozdraviti s platama ...
Naravno daje se prostor ovim magarcima, a gdje bi se ispitalo ko zapravo trosi najvise budzeta u BiH, a ko najvise placa tog istog budzeta. Nemojte da bi se Simici slucajno napatili i takvo nesto istrazili. Bolje prenositi nebuloze Covica i Ivanica i to na nacin da oni pisu i pitanja i odgovore?
JA NE PRIZNAJEM NIKAKVU "REPUBLIKU SRPSKU", TO JE GENOCIDNA TVOREVINA KOJU TREBA SRUSITI STO PRIJE ! ETO TI SAD IVANICU "SUKOB IZMEDJU BOSNJAKA I HRVATA".
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Fino da nam dolazis sa lijepim vjestima, a ne sa problemima. Krmak.
Izazovi ce proci kad se u šeher banja luci zavijore ljiljani...
@vasastranka Hoce hoce zavijorice se,ali kad vam rahmetli Alija izađe iz rake ahahahahaha.Sve vas je manje u Republici Srpskoj.
Vjerovatniji su problemi između srba i srba na liniji Foča -BANJA lUKA, baNJALUKA -bIJELJINA, rS -BEOGRAD, bEOGRAD, pRIŠTINA, PALE -banja luka, trebinje-višegrad itd, itd
O kakvom povjerenju ovaj "Gicko Prasic" prica? Jel on misli da njemu neko vjeruje ili da mu je vjerovao? Genocidnim zlocincima se vise nikad ne smije vjerovati.
jes lik glup u p.m. sirotinje po RSu na sve strane, prosli izazovi?
Kosa mi se glavi dize kada neko spomene narode u bih hrvate, srbe ili bosnjake. Bosna Bosancima.
Nadajte se vi nadajte ipak su Hrvati manje zlo od vas.
sad u miru možeš jesti qovna
Koliko god SDA smrdi tako smrdiš i ti Maldene krme
Nadaj se Krmak. A te laži da su izazovi prošli to samo glupi srbi vjeruju
Sve dok si ti i slicni govnari tu,mi smo u kurcu i izazova cemo imati na pretek.
Po meni jedan od vecih problema za ovu napacenu drzavu si upravo ti gospodine Ivanicu.
znači problemi u Pederaciji, to i ja mislim bez treceg nikakvog pomaka
Ovaj kao da je pocistio u vlastitoj avliji.
ma moj presjedavajuci nista ti jos u rs.nije ni pocelo o kad ce zavrsiti vidjecemo snimi taj sako na ledima ti pise genocid.
REPUBLIKA SRPSKA JE GENOCIDNA TVOREVINA MORA BITI UKINUTA KAD TAD JER NAROD NA NJENOM PODRUCJU NE ZIVI DOBRO ZBOG ZLA KOJEG SU NANJELI DRUGIMA