Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Susret zlocinaca
Ide na redovno propuhivanje analnog otvora.. Nista novo
Proforme sastanak! Biznis i lovu dijele Aleksandar i Mile.
državnika? Samo na papiru. U realnosti su to najobicniji cetalji
Željeznice RSrpske još čekaju na novac Svjetske banke ..... molim lokalne žbirove i pariote da se željeznice uvrste u spisak organizacija koje dobijaju novac od stranaca !!!
Dobro jutro komšije iz RSrpske .... kada vama u Dobrovoljackoj komunalci sklone cvijeće i svijeće to je odvratno, kad vii u Prijedoru skonite cvijeće poslije obilježavanja Dana bijelih traka to je sasvim normalno!!!
Najnovija ponuda u kladionicama; Ko će prije priznati Kosovo? 1. Srbija, kvota 1.01 2. Bosna i Hercegovina, kvota 10.00
Nedzis Halilovic.
@andres_iniesta_2 aha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Budimo sretni što smo Balkanci. Zamislite da smo Švajcarci? Koliko je njima život dosadan. Nema rata, nemaju pojma koji su bolji avioni, da li MIG ili F-16. Ne znaju čak ni šta je HAARP. Nemaju pojma ko im je predsjednik, ko premjer. Bože, koliko oni vode prazne i dosadne živote
@SkakaAbdulah I dobiju dobru platu za svoj posao...ne treba da misle kako skuckati od prvog do prvog...čemu život?