Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aha znaci zapelo je zbog MMF, nema vam plata bez EU financiera MMF.
wow.jes to sad smislio krmak..jedno 20 godina palamudite jedno te isto
NARAVNO DA NEMA ZA VAS NESPOSOBNE, LIJENE, LOPOVE KOJE JE VRIJEME PREGAZILO JOS DAVNO! ENO HRVATSKA JE U EU, AGROKOR ODMAH U DUBIOZU! STO SE TICE EU, DOBRO JE NAPRAVITI SLICNE STANDARDE ZA VECINU, ALI NE SVE IZ EU. A SAMO CLANSTVO? PA SAD, ZA ZEMLJU KAKVA JE BIH, PA I NIJE NESTO NEOPHODNO I POZITIVNO.
DAYTONSKA BIH NIJE KOMPATIBILNA SA EU GDJE VLADA JEDAN COVJEK, JEDAN GLAS, POGOTOVO TAKVA BIH KAKVU PREDLAZE DRAGAN COVIC, POBORNIK FASISTICKIH I APARTHEIDSKIH STANDARDA GDJE BI ON I TAKVI KAO ON BIO POVLASTEN RODJENJEM, A DA DRUGI PLACAJU POREZE I "NJEGOVE" AUDIJE!
PREMA TOME, PAZITE (IZETBEGOVIC, RADONCIC, DODIK, COVIC I IVANIC) PAZITE STA PRIZIVATE, NE SAMO STO VAM DAYTONSKA APARTHEID BOSNA NIJE KOMPATIBILNA NI POD RAZNO SA EU, NEGO STO NI VI NISTE KOMPATIBILNI SA TAKVIM SUSTAVOM, PA VECINA BI VAS ZAVRSILA NA DUGOGODISNJOJ ROBIJI. POGLEDAJTE KAKO JE SANADER ZAVRSIO!
Zasto primatima nikad ne iskljucuju elektriku Oni u principu ionako rijetko citaju A i to sto citaju krive stvari citaju Pa zasto im onda ne iskljucuju elektriku Zelite li dobro svojoj djeci Zasluzni Zelite li mozda najbolje Ne Ja treniram da gadjam Ne Ja treniram da mrzim Ne Ja treniram da slusam Ponekad sam usamljen A i plasim se Drzim te na stolu Gospode Sanjao sam fini party Mnogo ljudi Nigdje zandara Sanjao sam sretna lica Dugo nisam takva gledao
Znam za smijeh Zbog cega da se smijem Znam za ples Nikom se ne plese Znam za noc Vidim Tu je oko mene Kao nesreca na putu Kao zivot Ili Smrt Ja se zovem pola horvat Ljubila sam mrtvog covjeka Stigao je po zadatku Cijelo vrijeme sam ga cekala Proljece Ili mozda jesen Ne znam Sjecam se gorjele su svijece A ruke njegove tako muske i prozracne Kao putokaz za nesto Za logor Ili Smrt Prisjecam se mnogih stvari ali pamtim jedan dozivljaj By the way
@pro et contra Nisam bio krupna zvjerka morao sam ici do kraja Bila je tako lijepa te veceri Kao kad tamna voda izvire Kao kad neobicno zabljesne Kao izvjestaj centrali Kao udar Sudbina
A vi ste opet svi profil evropskog politicara
E kad Pale ima univerzitet onda znamo u kakvoj vukojebini zivimo.
Cestitsm da ste skontali da nemzete bez Eu i Srbi odase da zive gdije ima Hljeba.Bice vama prazo necete moci imati Rs samiste unnistili sve Majmuni.
EU je tvorevina stvorena da bo velike o razvijene zemlje radi prpsorenja trzista i gusenja samostalne proizvodnnje maih zemalja. Rekao bih NE EU da nije nacionalistickih pavijana kod nas na vlasti.
dobro si skontao
kad nema novca puna usta bh
Joj Hamo vidi mu glave 😂😂
De vi jos jedan kredit dignite ,a sad ce biti razlog dizanja put u eu
EU se sama o sebi zabavila.Nama je jedino spas da svi zajedno zavrnemo rukave i da radimo a ne da jedan radnik izdrzava 10 neradnika
-- Bez EU nema ekonomskog razvoja ni stabilnosti u BiH A EU nema bez hrvatskih izbornih granica u FBIH za JEDAN DAN ! kaže jučer Ivanić za Srpski N1 TV i kaže Srbi daju punu potporu da se one UGRADE U USTAV BIH !! A ono što je Ustavu nije bilo gdej a pogotov u EU za jedan dan, nego do novog rata ili smaka svijeta. Pa ti mazlume Bakire POLETI ko babo !
vidi krmeta
zeljan sam dobre plahe cundare ko se nudi
where you been all my life wahahaha