Komentari (397)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prasad vlaska eto vi se ubiste od postivanja tudjih zrtava narocito skrivanjem lokacija masovnih grobnica,skrivanja preko 3 hiljade ratnih zlocinaca u Srbiji ,diskriminacijom bosnjaka i hrvata ppvratnika itd itd itd...
Klasični vlaščić, usuđuje se da uspoređuje žrtve... Srđan Puhalo je jednom prilikom napisao da je u Prijedoru 30. maja ubijeno više bošnjačkih civila nego srpskih tokom cijelog rata i ovaj slinavac dođe i prodaje priču. Mi smo priznali naše zločine, a zločince nikada nismo veličali. Gdje ste mi vi? Šta je s vama u ovoj priči?
A izvini gdje ste vi to priznali vase zlocine ?
@pelevratimifriz Kazani, Kravice, zločini mudžahedina u Centralnoj Bosni. Naš lider je čak i otišao na Kazane da se pokloni žrtvama.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Živ ti nama bio i da slavimo 3. oktobra
rece kandidat za nacelnika srebrenice, rece reisov "vlah", rece covjek koji slavi za vrijeme ukopa zrtava iz srebrenice, koji slavi na nacin "svatovsko" kruzenje kroz srebrenicu pod crnim cetnickim zastavama i pjesmom, slavi dok se ukopavaju na stotine zrtava ubijenih u zlocinu koji "vlah" podrzava.
@Mormoni jaraniko u dobrovoljackoj imas preko stotinu zarobljenih i zivih razmjenjenih u srebrenici ne, u dobrovoljackoj nisu ubijani civili u srebrenici da. tako da ti je poredjenje nidje veze.
@Mormoni pricajmo normalno bez vrijedjanja... covjek ako ne nosi pusku i uniformu je??? konvencija o zarobljenim vojnicima kaze??? s snimaka da je te godine srebrenica zauzeta bio bi vas vojnicki uspjeh, normalno s uvazavanjem civila i zarobljenih vojnika, ovako je srebrenica kao i mnoge druge opstine zauzete od strane "jna" su mrlja na srpskom stanavnistvu sve dok oni ne osude zlocin koji se u ime njih pocinio.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
MEĐUETNIČKA MRŽNJA SE ŠIRI KAO RAK NA OVOM PORTALU , METASTAZIRA IZ DANA U DAN !!!
Kojih Srba u Bosni???Kojih zrtava, de neki dokaz bez gusala molim!!!
8372...tuzno i zalosno
mozete staviti i 18372, kakva je razlika
@skywalker5 Umno bolesnim - apsolutno nikakva, razumijemo te.
Što nisi Četalja (konj) poveo možda on kaže koju pametnu
ajte molim vas bez uvreda,pa vi ste civilizovani za razliku od nas,posebno se pdnosi na useracc
Kako je zivjeti u stanu ili kuci bosnjaka koji je zvjerski ubijen par stotina metara dalje Grujicicu to se ne pitas. Dodje li sta tim ljudima na san pa shvate da mirnije spavaju negdje drugdje.
lako,..vidis Kravice i onih 90-tak popaljenih Srpskih sela oko Srebrenice Znas onih gdje se Oric danju krio i gdje ga je stitio UMPROFOR,..a nocu izlijetali i klali okolo i palili cijelu godinu oko Srebrenice...prije "Srebrenice"
Sve dok tako razmišljaš nećeš biti nacćelnik, a Srebrenice pogotovo!!!
Cuj "srpske srebrenicke zrtve"... A štaš, zbilja nemaju nikakvih anti-činjenica pa ih moraju izmišljati, ili pretvarati vojne u civilne.
http://max-balkanboy.blogspot.ca/?m=1
da...ovi ljudi, zene i djeca su sve cetnici bili
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nacelnik Srebrenice treba da prica o srpskim zrtvama? Isto kao sto Srbi treba da pricaju o ustaskim zrtvama u Jasenovcu.More, mars djubre licemjerno...
Postujes li ti broj 8372??
postujes li ti broj 3200?
http://www.klix.ba/vijesti/bih/masovna-grobnica-u-centru-sarajeva-postavljena-instalacija-u-obliku-republike-srpske/160709026
@budalepoturcene http://www.klix.ba/vijesti/bih/masovna-grobnica-u-centru-sarajeva-postavljena-instalacija-u-obliku-republike-srpske/160709026
http://www.klix.ba/vijesti/bih/masovna-grobnica-u-centru-sarajeva-postavljena-instalacija-u-obliku-republike-srpske/160709026 Pronađite Srebrenicu na ovoj mapi !!!
https://static.klix.ba/media/images/vijesti/m11_160709026.jpg?v=1