Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mladene svaka čast, ima i Hrvata koji podržavaju i BiH i Hrvatsku ! Glede Hrvata nositelja evropskih vrijednsoti da li se u BiH zabranjuju predizborni skupovi na hrvatskim izborima ? NE ! Da li se u Holandiji zabranjuj predizborni skupovi građanima sa dvojnim državljnstvima ? DA !!! Da li je BiH potegnula to pitanje na Vijeću Evrope ? NE ! Dakle nek nam se ovdje Kolinda skine sa evrospkim naprđivanja a nek pita Čovića šta je konkretno uradio za provredu Ljubuškog ???
Ako mu ostane išta vremena od odlaz6aka u BANja Luku i ugošćavanja DOdika !
@frka sto te to nesto boli sto su Holandjani zabranili Turcima predizborne skupove,to nema veze sa BiH,tebe boli nesto drugo ,Kolinda je predsjednik susjedne drzave i uvjek dobro dosla kao svi presjednici susjednih drzava koji zele dobro BiH i narodima koji zive u BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
FAFAJTE GA KLIX MODERATORI. AJ BAN OPET, USTA TE BOLELA.
da nisi i ti šta ružno pisao o Sorošu...
Sjećam se hrvatske demokratije i borbe za jednakopravnost kad su nas napali 09.05.1993. ujutro 10 do 5. Bilo je fantastično, europski.
Da da obavezno srbe ubaciti. Joj bilo bi idilicno bez njih.
On je danas kazao da će Bosna i Hercegovina morati mijenjati ustav i zakone na putu prema Evropskoj uniji --------------------------- Nema od EU nista dok god HR formulisevzahtjeve EU ka BiH! Drugim rijecima, dok god Hrvati (citaj Covic) pisu zahtjeve EU voa Hrvatske i HR zastupnika u EU parlamentu, Bosna nece ni pokusavati uci u wEU i duznost svakog bosnjackog patriote je da potpuno zaustavi bilo kakav put BiH ka EU.
Nema od EU nista dok god HR formulise zahtjeve ucjene EU ka BiH! Drugim rijecima, dok god Hrvati (citaj Covic) pisu zahtjeve (ucjene) EU via Hrvatske i HR zastupnika u EU parlamentu, Bosna nece ni pokusavati uci u EU i duznost svakog bosnjackog patriote je da potpuno zaustavi bilo kakav put BiH ka EU.
Covic vodi politiku Tudzbana a Dodik Cosica Milosevica da Bosnu i Hercegovinu naprave kako su oni zamisli beze Bosnjaka muslimana. Eu samo za katolike Srbe za ostale nema mijesta itd.
pozdrav za bosnjaka svaka cast ti i jesi pravi Hrvat a ovi znanstvenici u neumu oni su niko i nista
Samo ću reći da se bliži vrijeme kad će bošnjaci iz odbrane/povlačenja, preći u napad... Tad ste ga tek najebali i mali čovići i dodići...
Sutra bi bili na listi teroristickih organizacija...nadajmo se da do toga nece doci
Sta mi brises komentare smradovi pokvareni
E jest im odrzao bukvicu i odredio dijagnozu, svaka cast na iskrenosti...
nevezano za ovaj slucaj - da li Inzko prati ovakave stvari - da li neko ovakve i slicne stvari prijaljuvuje Briselu Berlinu Wasingtonu Parizu Londonu -Da li SIPA policija , tuzilastvo brinu o bilo cemu
Hrvati u Bosni su nasi Bosanski i Mi Bosanci nedamo da nam ih neko uzima i svojata kako hoce...
da neko hoce pobrojati samo koliko proustaskih i zatucanih rijeci je izaslo iz usta plave gospodje i prema BiH i prema Srbiji, i sta sad ocekuje da svi idemo u konzum kupovati ili ???Hrvatska da im Bog nije dao more ko i arapima naftu za kifle ne bi imali
sve ustase mogu da se samo ku*** napuse Bosancima i Hercegovcima ukljucujuci i malu plavu
Iz kojih govana izvlačite ove Bošnjake
Nije Dodo los - unikat kojeg treba proucavati!
ovakve i slicne je odavno trebalo uhapsiti zbog podrivanja drzave i osnovnoh temelja ustava i dodika i ovu protuhu covica na stranu kriminal