Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znali smo mi i bez tebe
Doslo je 1990tih
Bel je ovaj corki ziv?
Odavno je se to desilo. Samo razgovori, pregovori i dogovori mogu dovesti do rješenja. Ovi na vlasti više to ne žele, žele samo da se sprdaju sa ovim narodima. Izbori ništa neće promjeniti, samo se nadam velikoj gladi koja jedino može pokrenuti ove narode na skidanje ovih fašista sa vlasti.
spin novinarstvo je ono koje preferia i gura izjave politicara koji zastupaju sami sebe i par jetrva i daidzinica a ignorira ili izvrce izjave onih koji imaju podrsku dobivenu na demokratskim izborima. ... samo kazem; da ne mislite da se na vas odnosi, vi ste elita
A ti si???
fora se uvaliti u vlast i onda meditirati naredne 4 godine,zatalasat malo pred sl.izbore i to je to
Ja hocu 4 entiteta po gradjanskim principima , da koliko novca uplatis prikuoljanjem pdv , akcza i dr , da ti se 80% vrati
To onaj hdz ciji stovatelji su sinoc rasturili groblje antifasista. A genocidasi ih podrzali..ne vidim nista cudno.
nema sa ovima na vlasti ni napretka ni pomaka. dogovora nikada nije ni bilo, to treba maknuti na izborima pa makar za totalne anonimuse glasati.
Raspad sistema takve nigdje nemaa
Doslo je 1990tih
Doslo je 1990tih
Doslo je 1990tih
Doslo je 1990tih