Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mladi kriminalci
@stop_papanluku damir mašić vrijeme rata proveo u srbiji suprugu mu je kojig li apsurda zaposlila sestra bakira izetbegovića a zildžić je u politiku ušao preko džamije što nikako ne bi smjelo jedno sa drugim da se miješa
OJ MLADI U OVIM POHABANIM,POTROŠENIM STRANKAMA,KOJE SU STO GODINA NA VLASTI,MOGU BITI SAMO OGLEDALO STRANKE,DAKLE POHABANE BILO MUŠKE BILO ŽENSKE RAVE SA PROIZVOLJNE PETLJE...
Fakat klix treba ukinuti na neke članke komentare? Svi Vi sto kukate da vam nešto ne valja lagano se učlani te u neke stranke/partije pa mjenjaj te Našu budučnost.Doduše ovde ima dosta ljudi koji su članovi nekih stranaka/partij pa po "direkti" pišu.
Uvijek su mladi, studenti, i diplomirani kadrovi bili avangarda društva. Vi ste sramota našeg društva.
Jala i Buba😂
pa isti ce bitu kao i njihovi sefovi... evo konkretno u tuzli opcinsko vjece cine dosta mladih pa pogledajte u ove sda omladince i raspitajte se kako su dosli do tih pozicija i sve ce vam biti jasno ko ce jas predstavljati u buducnosti ;)
Mladi treba da se uključuju u rad postojećih stranaka, ali to uključivanje mora biti masovno, jer samo tako neće služiti pojedinačnim interesima, ovako se pojedinci lažno deklarišu kao njihovi predstavnici.
asocijacija mladih HZD, SDP I SDA Zajedno u propast !!!
Na Bjelašnici se traže čobani za stoku. Niko da se prijavi, konkurs trajno otvoren.
pa od koga uce politiku i cemu ih ti mogu nauciti?
Kad cujem rijec jednakopravnost tacno mi se kosa na glavi dize. Tu se samo trazi jednakopravnost kada su u pitanju gradovi sa bosnjackom vecinom. Kada je rijec o gradovima sa vecinom drugih naroda, tu nema potrebe za jednakopravnosti, jelde?
@b.hodzic parola stanovnika BiH iz reda hrvatskog i sprskog naroda je : sto je nase, samo je nase, a sto je bosnjacko e to je zajednicko... Malo ste se zajebali. Ako volite Bosnu i Hercegovinu onda je svaki dio iste zajednicki. Nema nas ili vas dio.
Što je predizborna šutnja? - Jedini dan kad političari ne lažu!
Mislim ipak da je ovaj mladji svijet osjetio koliko toliko"POLITICKOG POGANLUKA" na svojoj kozi i nepravde pa bi trebalo da krene bolje.Opet mi sve naum padne moj otac kad je govorio da posten i iskren u politiku nece a pogotovu ne u ovaj vakat.
IMAL KOJI MLADI DA HOCE FANGLU I MISTRIJU
Gleda otac svog sinčića kako sjedi na tuti i kaki. Okrenu se prema majci i reče: " Ovaj naš će biti političar!" A majka ga upita: "Kako znaš ? Pa tek su mu dvije godine". Evo kao: " Sere, a u oči me gleda".
Gleda otac svog sinčića kako kaki na tuti, okrenu se prema majci i kaže: " Ovaj naš će biti političar !" Majka ga upita: "Kako bolan ? Pa tek su mu dvije godine. Odakle ti ta ideja"? Evo kako: " U oči me gleda, a sere"!
SDA tekbiraši i krimosi, jer to jednostavno ide jedno s drugim. BTW. Salko lažeš ko pas! Sa mnom sjedi trebica koja je vaš podmladak i po njoj vidim da su to samo indoktrinirani klimači glavom.