Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad vidim nadpisak ili slogan na skoli sve mi je jasno da nema od toga nista! politicki islam je najveca opasnost za bosnu vise nego neprijatelji i negatori drzave
Taman hocu da pitam sta ovo pise na skoli u multietnickoj Bosni?
Treba srusiti skolu i ambulantu
saka Hrvata tlaci Bosnjake u njhovoj zemlji i onda vele da su mayorizirani
ne razumijem , pa to je selo, nece vam niko iz Japana dolaziti ? sta je problem da unuk i nana idu u istu (fizicki ) razdvojenu ustanovu ?
Šta znači ovo ULVEHAB ILHAMI na školi. Koji je to jezik
Abdulvehab Ilhamija inače piše
To je staro srednjovjekovno Bosansko ime, nesto kao Tvrtko ili Katarina, Bosnjaci su inače čuvari tradicije srednjovjekovne Bosne, tu su negdje pored tog Abdulvehaba vjerojatno i ljiljani, Bosnjo to sve nabaca skupa.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)