Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Avaz je krenuo u veliku ofanzivu da spasi svog SBB kadra Veska Drljacu koji je uz HDZ najodgovorniji za stanje u Pazaricu. Avaz je eto vec prvi dan sve saznao i otkrio gdje su pare isle, to prije nego federalne uprave policije i Sipa.
Na čelu Upravnog odbora Zavoda Pazarić nalazi se Janja Milinković (HDZ) koja je pomoćnica za socijalnu skrb pri Ministarstvu zdravstva, rada i socijalne zaštite.  Upravni odbor pored predsjednika ima i četiri člana.  Anes Kaleta je uposlenik Zavoda za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine Pazari, Saida Kastrat trenutno obnaša dužnost šefice kabineta federalnog ministra rada i socijalne politike Veska Drljače kadra SBBa.,
Sve iskopano ispod a drvena podgrada u rudnicima normalno da ce se tresti sve...
Nek promjene ime
Kakav je ljudski odnos prema prirodi tako mu priroda uzvrati.
Kakav je ljudski odnos prema prirodi tako mu priroda uzvrati.
Nemojte džaba miješat Boga u ovo. U Iranu svi poste nema pive, nema viskija nema kurvaluka dok u Njemackoj se ubise od pive alkohol mozete kupiti gdje god hoćete a kurvaluk na sve strane. U Iranu pogine sad pa sad desetine hiljada ljudi a Njemackoj niko već stotinama godina.
Od kada je Iran islamski? Rafidije su kafiri! I nije isto kada se neko i nominalno muslimanom smatra, kao obicni nevjernik recimo Njemci.
I zemlja nas nezeli vise kada smo vece stetocine od samih prirodnih fenomena
Nažalost mnogi građani su bespravno izgradili svoje kuće, što znači bez ikakvih prethodnih ispitivanja tla, na lokacijama za koje su oni smatrali da su najbolje, što je samo po sebi katastrofa. Takvi objekti i osobe koje žive u njima su posebno ugroženi, jer kako stvari stoje, većina njih ne bi dobila dozvolu na ovako trusnom tlu, iznad eksploatacionog polja rudnika Mramor.
Tuzlaci komunisti nek vam se zemlja trese... svako vece.
Ovakvo zlo može nekom poželjeti samo SDA-ovac. Aferim momčino!
@IQIQIQ materi ti se treslo sinoć
Tuzlaci komunisti nev vam se zemlja trese... svako vece.
Nakon sinoćnjeg komentara osvanula reportaža o Mramoru...nisam vas slagao,zar ne? Trebali ste još neku sliku oko škole,napuštenog rudnika Jug, doma...
Il spavao il ne spavao, ako bude trebalo da se rusi, rusit ce se.
U Namazu je spas za sve nas.
@IQIQIQ teroristo umobolna
Miralem kaze da mirno spavate ...