Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi koji su protiv sumnjive SDA-tajkunske gradnje trebaju doći i poručiti vlastima-NE GRADNJI!
A šta da park uređuje neko iz druge stranke? Tad bi bilo normalno graditi i kule unutra..
@N0V0STI NAVEDI MI 3 RAZLOGA CEMU TREBAS RECI KONKRETNO NE.JA TI MOGU NAJMANJE 20 ARGUMENATA ZA NAVESTI.PARKIRANA VOZILA DOBIJAJU PODZEMNU GARAZU,DJECA DOBIVAJU PARK UREDEN SAMO ZA NJIH,UMJETNICI DOBIJAJU ATELJE ZA SEBE I TAKO DALJE I TAKO DALJE
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nije mi jasno kako ova stoka od botova iste sekunde reaguje na clanak. kao da im neko dojavi. ne znam zbog cega administrator ne banuje te sda placenike.
evo ih bar 10 na clanku. ili je jedan sa masom nickova.
Također i SDP plaćenike i botove
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
korisno i dobro za sve generacije
ubise dosadnom pricom protiv gradnje. naravno da je neophodno izgraditi nesto
Ovo je treci pokusaj Chalengera da nesto uspije uraditi.Jos manju podrsku ce imati nego do sada.Nema mnogo pameti u njegovom mozgu
Denis vijecnik i ekipa neka se stide i srame sto su protiv urbanizacije grada
Postici ce veliko nista svi kolektivno.Protiv unaprjedenja i poboljsanja grada nikada ne treba biti
Eh baš me interesuje koliko će ih se skupiti 😂
Ovdje je "problem" očigledan. Ljudi koji se trude da nešto urade ipromjene ne valjuju iz samo jednog razloga... Razlog je nažalost političke prirode, jedni protiv drugih zauvijek. Tužno zaista, tužno što se bar realne stvari ne mogu podržati..
Nešto se bojim da to neće biti mještani Marijin Dvora, nego Ciglana i ostalih dijelova gdje vladaju crveni 😂 borba za stolicu je čudo. Dokle dragi ljudi?
Ti što će da se okupe ili će biti dobro plaćeni ili ne kontaju ama baš nikako predstavljeni regulacioni plan na kome je jasno kao dan da će itekako biti zelene površine.
Promjene na bolje su uvijek dobrodosle.Stajanje u mjestu nije prihvatljivo
Od te peticije u nastanku vec nema nista tako da pozdrav sve one koji mozga nemaju i slusajz sve sto im se naredi.Za gradnju!
U parku Hastaha a, treba napraviti Luna Park, alu onaj sa fliperima i balerinom, da raja s Gorice ima svoje mjesto za izaci😀
Omg koliko botova, ovo je gore nego na sebijanskim portalima postalo. Pa zar vas nije sramota za sendvic da se prodajete bagro balijska SDAovska?
Zadnja prolika da se dobije veliki pravi trg u gradu kakav i dolikuje Sarajevu, ne dajte im!
Da mi je samo vidjeti kakvi to likovi potpisuju peticiju, pa da li zante kako trenutno izgleda park hastahana a kako ce biti poslije kad se to sve sredi po novom regulacionom planu.