Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta je s Maglajem ?
ima sad nekoliko Maglaja
pod vodom druze
ne želim sol na ranu , ali , ovako sa distance, čini mi se da kod vas, na žalost, ništa ne funkcionira , kad je riječ o obavezi države u izvanrednim situacijama. večeras gledam Maglaj na HRT , pa to je doista strašno. Jadni ljudi.
...da nije inicijative i pomoći običnih ljudi, svašta bi bilo...ovi tronacionalni guzičari nisu ustanju ni gorivo za helikoptere obezbijediti...
commie dobio si brata blizanca :D http://www.klix.ba/profil/commi
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Nas dijeli planina Lisac,aBd sutra idem na planinu,dovest cu porodicu jednu barem,imam prostor,ovo sto se desava u ZDK je katastrofa,ko god moze barem nesto da ucini,na bilo koji nacin,da pomogne,skoro su sva naselja unistena,Neki zale 8 kuca u Sa,a u Ze su sela nestala,Nemila,Kolici,Serici,Vukotici,Bistricak.. Orahovica..gdje mogu ti ljudu sve stati,ne mogu..ovo je gore od rata,sve se izvratilo,mnoga brda su sravnjena..jedna grozota kojoj nema kraja..
Druze ne zali neki samo 8 kuca nemoj da pricas gluposti...Ljudi zale sve bosance i hercegovce...Kome je to danas bitno jel stradalo SA ili ZE ili TZ ili bilo koji drugi grad u BiH
luxman@ dobro druze