Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...inace ovaj stari je poznat po tome da je izradjivao lule mira za sjevernoamericka indijanska plemena...
...poglavica Riđa Brada je vec narucio jedan komad...
Sljedeci put kada udjete u neki shop i vidite ovakve lule ne zaboravite da je malo dati 5KM(a toliko kostaju) za rucni rad postenim ljudima!
Za idiote...i ostaleovaj covjek je imao 9 godina prije 60..Nemojte misliti da njegovi unuci danas nisu ono sto su i ostali njihovi vrsnjaci u svijetu. Ovaj covjek je pismeniji od mnogih koji seru po klix u..Ima napisanih pjesama vise no pojedinci komentara na klix u. Ovaj covjek sa 67 koristi internet kao i svi ostali i nije neki "zardjali" dedo koji zna samo sta je frula. Ovo radi jer voli... Ovaj covjek ima tri sina...od toga dva su RVI... Ovom covjeku u ratu je sprat kuce bio pun i izbjeglica...i vojske...ovaj covjek je toliko toga dao i poklonio zajednici sto pojedinci nece ni za 9 zivota. Njegove prizvode mozete naci od USA do Sangaja... Ovaj covjek je svoj radni vijek proveo u TAS u u Vogosci proizvodeci automobile. Danas...penzioner...radi...ono sto voli...i pomaze zajednici. Njemu reklama i tekstovi ne trebaju. Da nam je vise ovakvih ljudi ovo bi bilo ljepse mjesto za zivjeti.
Više se može naučiti od ovog dede Vehaba nego od svih deset kantonalnih ministara šumarstva i deset ministara privrede F BiH. Oni znaju praviti šumski red motorkama, natovariti šticare balvanima i prodati u bescijenje. I dobiti priznanje menadžer godine.
SVE MORE BIT SAMO NEMERE BIT DRVENI ŠPORET JARANI MOJI
Sa devet godina napravio tespih. A sa 13 slozeniju stvar ,a sa 15 frulu. Djeca tog uzrasta u svijetu hakiraju sa racunarem microsoft,nasa i pentagon , a uspjeh bosanskoga wunderkindera "frula" zato ste ,gdje jeste i dalje svirajte frulu!!!
Pretpostavljam da je tvoj domet sa devet godina bio taj da si napravio....grudvu od snijega...a snijesko ti je bio pojam do osamnaeste....hakeru...
Sigurno da je veci bio od tespiha!!!
Predivno, dasak proslih vremena koje se nastavljaju. Zivio ti u dobrom zdravlju, sreci i nastavio praviti tako lijepe umjetnicke rukotvorine jos mnoge, mnoge godine. Fantasticno.
Imam ja jarana iz Goduse, frizer
ma...Bakir Izetbtgovic pretvara u zlato.....kakve ste vi Ovce....nevjerovatno..
visoko je inače puno pozitivnih primjera naravno u modernije doba bagra je preuzela velike firme a i ove male če uskoro,samo da nađu slobodnog vremena.
sve suvenira od drveta sto je na bascarsiji je iz goduse ,satovi karte,frule,cibuci,sve od drveta sto prodaju tzv stari trgovci