Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvornik, najisturenija bosanska munara na istoku!! Sretno zmajevi, a vi smrdi misevi idite na Divic i Kulu ako smijete...i oni su okacili ljiljane...al znam da ne smijete jer se odatle krvavi vracate:-))))))buhahaha
Nadam se da će policijski organi Republike Sroske reagovati, i skloniti ove ratne zastave tzv armije BiH, i sankcionisati onoga ko je te zastave postavio!
Nije ovo zastava Armije, nemas pojma.
@ ispeci_pa_reci - Tzv. ratna zastava tzv. AR BiH?! Iskreno se nadam da si još u osnovnoj školi, pa da možeš malo više naučiti o zemlji u kojoj živiš, ccc. Zasad, sjedi, jedan.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
A STA TREBAJU MJESTANI STAVITI CETRI C IDIOTE JEDAN NARAVNO LJILJANE
Svaka cast klixu kako zna manipulirat sa nepismenim ljudima,nacionalistima,hostaplerima I ljudima bez buducnosti Jedni te isti vise na klixu I cekaju kao pascad kost da I'm klix ubaci hahahahhaha Inace klixova strategija je 3 -1-3 3 vijesti sporta 1 vijest nacionalizma 3 vijesti sporta Tako da se nebi nacionalisti,homici,gurbeti,kopilad osjecala zapostavljeno
....u bih se očito ne navija tamo gdje su bošnjaci apsolutna većina......
ove zastave zajedno sa naseljem treba popaliti zasto izazivate mocnjani
tebe treba *** neke Kamerunac jaroo, da ti oci nateknu ko fildzani
Volim te Bosno moja!