Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vaši Vučić, Dodik & co. ih puštaju da prolaze preko srbijanske granice bez problema a ne daju da se granica zatvori i zabrani protok. Tako da, adresirajte njima protestne note.
Nebojte se ba,nisu to oni isti sa Vozuce i Ozrena
Opet se osjecaju ugrozeno. Znaci, pocece ubijati muslimane. U stvari, vec jesu.
Genocidna PC ne zna kako protiv migranata?
Nije to ništa vjerujte. Bilo bi kobno da se kojim slučajem zapuca. A do tada spavajte mirno.
Zasto se osjecaju ugrozeno ako je ubica iza resetaka ?
osjećaju se kao bošnjaci u banja luci 1992-1995 kad čobani krvavih očiju i noževa dođoše. karma is Bitch, zar ne...
Ostavili svoje pa sad moraju da brinu za tudje. Ja zivota! 😒
Dzini im dosli s Istoka. Ima tu svega. Prevrtljivi su, izdrzljivi, a znaju i zacarati. Jos kad saznaju da prave djavolje crkve u inat starim zenama, mogu se i razdraziti.
Da podsjetim dodik i njegovi snsd i hdz sve blokiraju na nivou Rep BiH, po naredbi BG! Vicic salje izbjeglice do granice i onda ih tjera u Rep BiH. Dodik i covic odmah pocnu lajat na granicnnu policiju, koja 5-6 godina govori da im treba najmanje 800 novih policajaca ali nemoze da ih zaposli zato sto ista ta dvojica sve blokiraju. Ovo ide sve po reziji memoranduma 2. Ali, dodik i covic da znaju njima dolazi kraj a Rep BiH ce slavit i 2000 godina postojnja!!!
Hajmo seobe! 😒
Cuj? Pa nek vas brani Draza ebo vam on majku cetnicku!