Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi vidi šahovnice al se vijori u srcuBiH...jbte bošnjo s zastavom u živici štrajkuje ispod šahovnice...sve je sada jasno zašto se ljudima ne da raditi...
Problem je nastupio sto su dobili koncesiju za kopanje zlata a projekat ima za gradnju spalionice lijekova a dokaz je bio kad su se pojavili kamioni sa medecinskim otpadom da istresaju dok se ne napravi. Zadnji put je kopano tu zlato iza prvog svjetskog rata i nije se naslo bogzna sta. Pa da tu ima zlata kopalo bi se u Titinoj drzavi a ne sad da otkriju. U Titinoj drzavi nije otkriveno da ima zlata a sad nasi strucnjaci otkrili da ima.
Bagra iz kleptomanske organizacije SDA zeli da ispod paravana nekakvog BBBB-a da pokori ostatke vrijednosti prirodnog bogatstva koje nisu pokrali. Nedajte im seljani za nih ste glasali sad neka vas zatrpavaju.
kad dodje kakva firma iz rvatske onda ce biti sve ok
VIDI OVO: "Mjesta na kojem se skupljaju naši radnici posipaju svinjskim fekalijama i rade još mnoge slične provokacije", rekao nam je Mirza Muratović, rukovodilac službe marketinga BBM-a." NEMA JARO GORE STOKE OD OVOG NARODA, PA OVO SAMO SRBI MOGU DA URADE. PLANET BI BIO ČISTIJI I LJEPŠI DA NIJE SRBA.
@SvetiJuraj ne seri znam ja dobro ko je koga trebo istjerat al za zeru su ovi bili brži
Neko je napucao ove manipulante u stvari neko,nekome otima posao,ovdi nisu cista posla,treba SIPU ukljuciti...
KOJA JE ONO ZASTAVA U POZADINI HAHAHAHAHAHAHHAHAH
Jel ono sahovnica u pozadini pa mora da Covica nije niko potplatio , ugrozeni rvati se bune heheh
Za tvoju informaciju zajedno protestuju i muslimani i hrvati jer zajedno zive i jer su komsije i ne daju da se kopa njihovo sto su dali dozvolu smradovi iz Sda i Hdz.
postavljali zlatne eksere
jel mi se cini ili je u pozadini na kuci Hrvatska zastava?????? a da se selite u lipu vasu pa tamo da protestujete
Cini mi se da bi oni da se jwbu ali da im ne udje.
Narod neće maline hoće zlOto hahaha
pojedini kazu da je narod bolestan..ali meni ovo vise lici na preradu rude u zlato.nego neko kvazi istrazivanje...kakvo je to istrazivanjene od hiljadu kubika dnevno..to je cisto exploatisanje,samo podalje od ociju naroda..nek ta firma koja kvazi ulaze u istrazivanje napravi polog koji ce biti dovoljan da se put koji koriste a koji su iz svojih dzepova finansirali mjestani,polog koji ce sutra kad exploatatori odu biti doststan da se taj put dovede u prvobitno stanje ,bar to
mještani, ne dajte se!
"Podsjećamo, mještani Bakovića su u maju 2015. godine dali koncesiju i urbanističku saglasnost kompaniji BBM za istraživanje zlata." Dali saglasnost, pa kad su vidjeli da su ovi nešto našli onda bi nazad. Ma nemoj, ti bi da se je beš a da ti ne uđe
Samo fali da Tramp cuje pa da nam baci tatu svih bombi..