Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto Turske i govana. U ratu metka od njih nit ikakve pomoći značajne ne dobismo. Pisam se na bracu po vjeri i na budale u Bosni
@transe možda metka ne dobismo al’ zato tonu zlata što su njihove hanume poskidale sa prstiju, ni traga ni glasa nikad ne bi
Dovoljan nam je samo Jedan Jedini ☝️,dozivjeli smo mi puna izdaja
TURCI SU IZDAJICE MUSLIMANA PO HILJADITI PUT U HISTORIJI! PAMTITE MUSLIMANI, TURCI SU NEPRIJATELJI
Hahahhahahah sad ne bojkotujete aaaaa Erdogan da je pametan trebao bi vas da bojkotuje.A ko zna mozda i hoce mozda dogovoti sa Baketom neke zavrzlame
Занимљиво нико неспомиње да ће се тако транспорт робе преусмерити на БиХ, Турским фирмама скратити време транспорта ка западној Европи, повећати инвестиције. Само Вучић Србија. Које медијско испирање.
Hiljadu nekih prigovora na Turke a nijedan na Mileta i njegovo opstruiranje rada Predsjedništva... sve dok ne dođe Erdogan! I ono ima obraza da nekome priča o podaništvu?!?!?! A što se tiče autoputa, davno dogovorena stvar, sad su u pitanju tehnikalije. I ako mene pitate dabogda mi imali autoput koji vodi i do Zagreba, i do Beograda, a i do Podgorice, a dalje je svekako njihova briga.
Pravite puteve ka zapadu i jugu, yebo vas istok i srbija
ne mozete bez Srbije, osim ako necete i volite samoizolaciju. Kao Muslimane vas nikada nece primiti u EU, za Hrvate ste uvijek bili niza rasa, ostajemo vam samo mi, bez zle namjere. Mi prvi iskreno ne zelimo Palestince u komsiluku, ocajne, autisticne, neobrazovane, bez perspektive i buducnosti, paranoicne. Plodno tlo za radikalizaciju i terorizam. Do vas je. Niko vas ne namjerava ubijati ni protjerivati, ali sami protiv svih sami cete se istrebiti.
Koji je Vojin?
To je već sve potpisano
Kako je amidza kupio ovog djikana sa postanskim markicama... HAHA
Sta zastava susjedne drzave radi u kabinetu kod ovog parazita, primaca plate i uhljeba?
Cuj sastanak sa Turcima, kao da je u nekom plemenskom satoru. Pa valjda sa delegacijom drzave Turske ili predstavnicima ili bilo sta normalno.
Neka se izjasni dal ucestvuje u radu predsjednistva ili ne, ne moze ovo hocu ovo necu. Ako je prestao raditi u predsjednistvu, nema potpisivanja!
Hoce na silu da nas povezu sa Srbijom i stave pod Vucicevu cizmu. A to radi niko drugi do Bakirov gazda Erdogan. I onda SDA hadalji govore kako ce braniti Bosnu, a prodaju nas na svakom koraku. Ovaj narod je toliko povezan sa Srbijom, cak i vise nego prije rata. Ljudi se masovno idu lijeciti u Beograd, mnogo se cesce ide u Beograd, nego prije rata, a o ovim splavarima, Zvezdama Granda… ne treba ni pisati. Autoputevi su dobra stvar, ali politicko vezivanje za Srbiju je nepotrebno.
Moze projekt, ali kad Dodik prestane s antibosanskim aktivnostima...do tada bih to stavio sd acta.