Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar nije dovoljno jasno da se ideja \"velike srbije\"i dalje zeli ostvariti.. a za to se upravo koriste ovi momenti....heh apsurd ..za \"VELIKI srpski praznik\"...a malo se vise uputite u nazivlje turcini ili slicno jer ocito vam nije jasno da bosjaci u bosni nisu nikakvi turci.nego ih nazivate kako ste nazivali one koje niste mogli nekad ranije odvojit od sebe odnosno prisvojit kao svoje carstvo \"veliko\"...ovo ne treba bosni i hercegovini,a pogotovo ne sad pred izbore...hehe...svako ce naci ono sto je ostavio...hvala
Uskoro ce cijeli svijet biti pod Islamskom kontrolom, i tada ces da kleknes pred nama i onda ima te zakoljemo tupim tupim nozem, pa da pravo krv lije kao sto ste vi nama radili 1992-1995. Nema spasa za njevjernike! Islam ce da vlada svijetom kad tad!
\'\'Laganje je najbolja vrlina srpskog naroda\'\'. Otac srpske nacija Dobrica Cosic PS. Njegos je bio tursko kopile odnosno poturica i tako je on i izgledao kao i vecina pripadnika \'nebeskog\' naroda i zato nije ni cudo sto je Njegos imao turski kompleks.
od ovog vašeg nike mogli ste naći nekoga malo pismenijeg,a ne koristiti ga za trenutne političke ciljeve
MITROPOLIT NIKOLAJ NE POZIVA NA LINC! NI JEDNOM JEDINOM RIJECJU! I NIKO KRUPNO KO TURČIN NE LAŽE. (NJEGOŠ)
kako drugacije nazvati osobu koja je davala blagoslov karadzicu i mladicu!!! NISTA DRUGO , NEGO SOTONA!
Panjeta je.bem li ti majku b.alijsku jesi cuo ,je.bem ti sve one koji su ti davno umrli i sve one koji su ti zivi, pi.cko balijska
\'SPC je u cjelini odigrala sramnu ulogu u ratu. Niko od njih se nikad nije oglasio osudjujuci srpske zlocine. Fuj! \' Sve je rečeno!!!
Koji arheolog iskopa ovog fosila, ruka mu se osusila
Ma samo hoce da dignu tenzije , sad ce Izbori 2010. :)
na cestitki za badnjak. Zasigurno ste izgubili jednog citatelja za sva vremena... btw. nisam pravoslavac---
onaj tekst na bosnjaci.net je stvarno sramotan ali dobro, sta ocekujemo drufo od tog sajta? ali da nikoljaj koristi priliku da za bozic dize tenzije je stvarno van svake pameti. to je stvarno zloupotreba i neistina. nemogu se sijetit da su stvarno federalne medije (zar su bosnjaci.net federalne medije ili diijasporske?) objavile ovakav clanak. stvarno sramota!
svaka cast na objavljivanju imena ovih bolesnih umova, tako treba.
da je ovo ovako samo sa Bosnjacima pa bi se zabrinuo. Radikalni Srbi isto govore o Slovencima, Hrvatima, Albancima, Crnogorcima, Madjarima, Bugarima, Amerikancima, CELIM SVETOM...(osim Rusa, Kineza, Sadam Huseina, Gadafija, Sj. Koreje, Chaveza) (Interesantno je da im Nijemci vise nisu problematicni, imaju dosta SS mladezi po Srbiji danas. Zaboravili su Kragujevac, streljanje djece po skolama u WW2. Pare cine cuda...)
vidi na facebook i ukucaj \'\'poturica\'\' na ces vidjeti ko samo ima to prezime kao aleksandar, katarina, goran, zeljko itd Ali ipak imas pozdrav od Bosnjaka iako si poturica smrdljiva kao i prva vasa poturica njegos